star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Debrecen, Nagyerdő

  • 65 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

58,9 millió Ft

Eladó lakás Debrecen, Nagyerdő

  • 65 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Debrecen, Nagyerdő

  • 65m²


Ár:

58 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1968
Szobák száma
3
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Debrecen Nagyerdőn , a Simonyi és a Nagyerdei körút által határolt területen, kicsit bentebb, ezáltal csendes területen, a Kodály Zoltán utcában , 4 emeletes társasház, 4. emeletén eladó, egy 65 m2 - es lakás, + 4,5 m2 - es loggiával.
A konyha ablakból, és az udvarról a Divinus szálloda látszódik.
Az ingatlan valóban a Nagyerdő szívében található, közelben a Kossuth egyetem, Pálma étterem, a Divinus szálloda, óvoda , iskola, a Stadion, stb.....
Az ingatlan helyiségei : nagy nappali , tágas konyha - étkező, 2 szoba, külön fürdő, wc, spájz, loggia, és egy saját tároló tartozik a lakáshoz, mérete : kb 3 m2.
Jellemzői : Dél - Keleti fekvésű, gázkonvektor a fűtése, lapos tető tavaly lett felújítva, a bejárati ajtó újszerű, az ablakai részben ki lettek cserélve, amúgy egy kis ráncfelvarrás rá férne a lakásra.
Az ingatlan tulajdonjoga tiszta, per , tehermentes.
Garázs nincs, de az ingatlan mellett található egy nagy parkoló, ami ingyenes, vagy a tulajunk jelenleg is bérel a társasház zárt udvarában egy garázst, amit adott estben át is adna, tehát tovább lehet bérelni ( 20 K )
Az ingatlan életvitelszerű használatra is, de befektetési célból is alkalmas.
Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal !!!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Erkély
4.5m²
Szoba
9.45m²
Szoba
13.2m²
Konyha
12.62m²
Nappali
27.6m²

Elhelyezkedés

Debrecen, Nagyerdő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6620603


+36 70

Ingatlannet kód: NET6620603


Az általad megtekintett eladó Debrecen, nagerdei téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m². További jellemzői: az építés éve 1968, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 58,9 millió Ft, négyzetméter ára 906 154 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth Ferenc referens a DEBRECEN - HATVAN UTCA OC irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620603. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Nagyerdő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.