star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Debrecen, Újkert

  • 35 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

35,9 millió Ft

Eladó lakás Debrecen, Újkert

  • 35 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Debrecen, Újkert

  • 35m²


Ár:

35 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1985
Szobák száma
2
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Debrecenben, a Jerikó utcán eladó egy 5. emeleti 35 négyzetméteres 1,5 szobás, erkélyes, egyetemekhez közeli panellakás.
A szobák laminált burkolattal, a konyha és közlekedő járólappal burkolt. A fürdőszoba zuhanyzóssá lett átalakítva, automata mosógépnek hely és csatlakozás van kialakítva. Az egész lakás frissen festett, azonnal költözhető állapotban, igény szerint bútorozva is eladó.
Panelprogramos felújításon átesett, hőszigeteléssel, mért fűtéssel, műanyag nyílászárókkal ellátott, továbbá redőnnyel és szúnyoghálóval rendelkezik. A nagyszoba klímával is felszerelt. A lakás alacsony rezsije és 7350 forintos közös költsége miatt olcsón fenntartható.
Az Újkert városrész Füredi úti részén, városközponthoz közel esik és jó infrastruktúrával rendelkezik. Ingyenes parkolási lehetőség az épület előtt és mögött is. Pár perc sétával a 2es villamos és számos buszjárat elérhető. A közelben többek között a Malompark bevásárlóközpont, piac, posta, óvoda, iskola, edzőterem, OTP bank, Mc Donald’s és egyéb vendéglátó egységek is találhatóak.
Az épület rendezett lépcsőházzal, korszerű lifttel, közös pincével, csendes lakóközösséggel és nyugodt, parkos környezettel rendelkezik.
Megtekintéssel kapcsolatos időpont egyeztetésért hívjon bizalommal!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Előszoba
2m²
Fürdőszoba
4m²
Konyha
3m²
Szoba
8m²
Szoba
18m²

Elhelyezkedés

Debrecen, Újkert


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6654284


DEBRECEN - HATVAN UTCA OC

DEBRECEN - HATVAN UTCA OC

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6654284

DEBRECEN - HATVAN UTCA OC

DEBRECEN - HATVAN UTCA OC

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Debrecen, Újkerti panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 35 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 35,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 025 714 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Gratzka Győző referens a DEBRECEN - HATVAN UTCA OC irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654284. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Újkert ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.