star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Debrecen

  • 110 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 330 m²

    telek

Vételár:

74,9 millió Ft

Eladó lakás Debrecen

  • 110 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 330 m² telek

  • Eladó lakás Debrecen

  • 110m²


Ár:

74 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Debrecen belvárosában ritka adottságokkal rendelkező 110 m2-es (+ 85 m2 pince) házrész eladó!

Az ingatlan egy széles utcafronttal rendelkező zsákutcában található, így átmenő forgalomtól mentesen, nyugodt környezetben élvezhetőek a belvárosi elhelyezkedés előnyei.

Belső két szinttel rendelkezik, ahol a földszinten egy nappali-étkező rész mellett konyha, WC, előszoba és egy kamra kapott helyet. A felső szinten pedig egy nappali tér köti össze a 3 szobát, WC-t és fürdőt. A fürdőszoba zuhanykabinnal és fürdőkáddal egyaránt rendelkezik, továbbá az emeleten egy klímaberendezés szolgál a megfelelő nyári hőmérséklet szabályozására.

A lakás 2014-ben teljes körű műszaki és esztétikai felújításon esett át, mely kiterjedt a burkolatokra, fűtésrendszerre és elektromos belső hálózatra egyaránt, az utcafronti homlokzat 2000-ben kapta meg a mai képét.

Az ingatlan zárt belső udvarral rendelkezik, ahol egy felújításra szoruló garázs mellett akár további 3 autó beállása megoldható. Az utcafronton pedig akár 2 autó díjmentes parkolási lehetősége biztosított.

Az ingatlan helyiségei:

Alsó szint:

- előszoba
- konyha
- kamra
- nappali/étkező
- WC

Felső szint:

- nappali tér
- 3 szoba
- fürdő
- WC

Ritka adottságként egy, 85 nm-es boltíves pince is tartozik az ingatlanhoz, mely statikussal ellenőriztetve lett és a mostani belmagassága, mélyítéssel további 40 cm-el 2,4 m-re növelhető.
Fontos megemlíteni, hogy az összesen 3 lakóegység közül további egy, eladó, mely 70 m2-es hasznos alapterülettel rendelkezik. Vételára 35 M forint.

Építési vállalkozók figyelmébe is ajánlom, mivel az ingatlan helyére akár 3 szintes társasház építhető, így kiváló befektetés lehet!

Kérdés esetén és megtekintéssel kapcsolatban keressen a +36703629327 - es telefonszámon! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 343705


Elhelyezkedés

Debrecen, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6579262


+36 20

Ingatlannet kód: NET6579262


Az általad megtekintett eladó debreceni (Belváros) téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 330 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 74,9 millió Ft, négyzetméter ára 680 909 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 38%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Rudolf referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6579262. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.