star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Debrecen

  • 55 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

55 millió Ft

Eladó lakás Debrecen

  • 55 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Debrecen

  • 55m²


Ár:

55 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
8.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Debrecen, Tócóskert, Derék utcai igényesen felújított, nappali és 2 hálószobás lakás eladó. Külön bejáratú Fürdő és Wc vizes helyiségek vannak. A Folyosón hatalmas gardróbszekrény, melybe be van építve a mosógép is, így nem vesz el helyet a fürdőszobától sem. Teljes gépészet, víz, villany, fűtésrendszer is felújítva. Műanyag új nyílászárók, redőnyökkel felszereltek.Hűtő-fűtő Klímákkal is el van látva. A fekvése délkeleti, nincs szemben társasház, így zavartalan a benapozottság. 1 hónapon belül költözhető, nagyon jó befektetés, bérlő esetleg azonnal lenne rá.


Elhelyezkedés

Debrecen, Derék utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6617024


+36 20

Ingatlannet kód: NET6617024


Az általad megtekintett eladó debreceni (Derék utca) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 1 000 000 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Makai István hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6617024. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.