star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Debrecen

  • 66 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

74,99 millió Ft

Eladó lakás Debrecen

  • 66 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Debrecen

  • 66m²


Ár:

74 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

KIHAGYHATATLAN LEHETŐSÉG DEBRECEN BELVÁROSÁBAN

Szeretnél egy igényes és elit lakóközösség tagja lenni? Sok volt már a városi nyüzsgés és vágysz a csend és nyugalom iránt a szürke hétköznapok végén?

AKKOR MOST AZONNAL TELEFONÁLJ, MERT EZ A TE LEHETŐSÉGED!

Értékesítésre kínálunk olyan ingatlanokat, melyek befektetési célra és a mindennapi élethez is alkalmasak.

A lakás 75 négyzetméteres 2 háló + 1 nappalival rendelkezik, ezen felül még egy 8 négyzetméteres teraszt is kap az ingatlan első gazdája! Földszinti adottsága miatt kertkapcsolattal is rendelkezik az ingatlan!

Az ingatlanban 12M-ft vételáron garázs is vásárolható!

Az ingatlan fűtéséért hőszivattyús rendszer felel, így télen meleg, nyáron hideg lakást teremthetsz magadnak szinte filléres rezsiáron!

Bővebb műszaki tartalommal kapcsolatosan keress bizalommal!

Ha ingatlanértékesítő vagy és érdeklődővel rendelkezel, ne légy rest csörögni, ugyanis 2024-ben együttműködni ér!

Amennyiben nem rendelkezel elegendő készpénzzel bankfüggetlen hitelcentrumunk az ország szinte összes bankját megversenyezteti Önnek a legjobb hitelkonstrukcióért, akár egyedi kedvezményekkel TELJESEN DÍJMENTESEN! Látja? Még ebben is segítünk! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 363973


Elhelyezkedés

Debrecen, NYÁRVÁRÓ ÁRCSÖKKENÉS


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6620167


+36 30

Ingatlannet kód: NET6620167


Az általad megtekintett eladó debreceni (NYÁRVÁRÓ ÁRCSÖKKENÉS) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 74,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 136 212 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Koleszár András referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620167. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.