star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Debrecen

  • 65 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

74,75 millió Ft

Eladó lakás Debrecen

  • 65 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Debrecen

  • 65m²


Ár:

74 750 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

EGY IGAZI KURIÓZUM DEBRECEN EGYIK LEGELITEBB VÁROSRÉSZÉBEN!

Szeretne egy tényleg gyönyörű kivitelezési móddal készült társasházi lakásban élni? Elege van már a belvárosi nyüzsgéstől?

AKKOR HÍVJ BIZALOMMAL VAN MÉG 5 LAKÁSOM! Igen jól látod 4-et már megvásároltak!

Értékesítésre kínálunk debrecenben egy 9 lakásos társasház 5 lakását! Az épület Porotherm 30-as téglából kerül felépítésre monolit vasbeton födémre! A lakások 3 rétegű 7 légkamrás nyílászárókkal kerülnek kivitelezésre, illetve elektromos műanyag redőnyök is tartalmazzák a vételárat, mellyel AKÁR 2.000.000Ft-ot is megspórolhat! Az ingatlan fűtés-hűtés tekintetében gázakzán és hőszívattyú is egyaránt biztosítja az otthon melegét, illetve klíma is beszerelésre is kerül! A közösségi helyiségekre napelem rendszer is felkerül, így a rezsi költség szinte 0ft-on is alakulhat! A társasházban 4 szint kerül kialakításra, a szintek közti közlekedést lift is biztosítja.

EZ SZENZÁCIÓS NEM DE? Én mondtam, hogy egy igazi kuriózum!!

Az építkezés várható befejezése 2024 második negyedév.

Ha felkeltettem érdeklődésed HÍVJ bármikor és nézzük meg együtt, mert ez a TE ingatlanod!

Amennyiben nem rendelkezel elegendő készpénzzel, bankfüggetlen hitelcentrumunk az ország ország összes bankját megversenyeztetve képes és hajlandó neked a legjobb hitelkonstrukciót nyújtani, akár egyedi kedvezményekkel együtt! Látod? Még ebben is segítünk! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365698


Elhelyezkedés

Debrecen, KURIÓZUM ELIT KÖRNYÉKEN


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6637146


+36 70

Ingatlannet kód: NET6637146


Az általad megtekintett eladó debreceni (KURIÓZUM ELIT KÖRNYÉKEN) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 74,75 millió Ft, négyzetméter ára 1 150 000 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Szücs Magdolna referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637146. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.