star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Debrecen

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

33,5 millió Ft

Eladó lakás Debrecen

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Debrecen

  • 53m²


Ár:

33 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1974
Emelet
10.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
központi egyedi mérővel
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Debrecen-Dobozi lakótelep részén egy 10 emeletes 10.emeletén található 53nm-es lakás. Az ingatlan közelében boltok, óvoda, iskola, egyetem, orvosirendelő, piac található. A tömegközlekedés is rendkívül kedvező. A lift idén lett felújítva, és pár éve átesett egy tetőfelújításon is az ingatlan. Jelenleg az egyik szoba ketté van választva, így két félszobaként funkcionál, de ez bármikor vissza bontható. Kedvező elhelyezkedése miatt, ideális lehet befektetők vagy olyan családok számára, akiknek fontos az, hogy minden elérhető közelségben legyen. Az utcán a parkolás ingyenes, havi 800 forintért pedig egy tároló is biztosított az ingatlan mellé. A rezsi költség rendkívül kedvező télen is, a panoráma kilátás pedig csodás látványt nyújt a Kárpátok felé. Az OTP bank kedvezményes hitelekkel és CSOK, Babaváró ügyintézéssel segíti otthonteremtési terveit. Amennyiben megtetszett önnek az ingatlan, hívjon bátran bemutatási időpontot egyeztetni akár hétvégén is!

Referencia szám: M260565


Elhelyezkedés

Debrecen


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6647238


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6647238

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó debreceni panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: az építés éve 1974, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A panellakás ára 33,5 millió Ft, négyzetméter ára 632 075 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pocsai-Péva Beáta referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647238. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.