star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Debrecen

  • 40 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

29,4 millió Ft

Eladó lakás Debrecen

  • 40 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Debrecen

  • 40m²


Ár:

29 400 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1973
Emelet
10. felett
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Debrecen frekventált helyén, a frissen felújított Petőfi tér és a nagyállomás környékén eladó egy 40 m2-es, másfél szobás, erkélyes, panellakás. A lakás üres, vételár megfizetése után azonnal bírtokba vehető.

Az ingatlanban 2008-ban teljes villanyvezeték csere történt. A rezsi és a közös költség rendkívül alacsony. A kilátás az erkélyről csodálatos. A lépcsőház rendezett, mivel az épületben 0-24 órában portaszolgálat működik. A földszinten 2 kerékpár tároló , valamint 4 lift (3+1 teher) van. A főtér 10 perc sétára található.

Tömegközlekedés szempontjából a lakás kiemelkedően jó helyen fekszik, itt található a vasútállomás, az 1-2-es villamos megállója és majdnem az összes helyi és távolsági autóbusznak van megállója a közvetlen környéken. Közelben mindenféle üzlet megtalálható. Ajánlom befektetőknek is.

További kérdéseivel, megtekintésre való egyeztetés kapcsán keressen bizalommal a hét bármely napján.

Referencia szám: M252322


Elhelyezkedés

Debrecen


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6648389


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6648389

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó debreceni panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m². További jellemzői: az építés éve 1973, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 29,4 millió Ft, négyzetméter ára 735 000 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Pocsai-Péva Beáta referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648389. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.