star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Debrecen

  • 87 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

59,5 millió Ft

Eladó lakás Debrecen

  • 87 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Debrecen

  • 87m²


Ár:

59 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
3
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Honvéd utcán, a Dózsa György utca és Mester utca közötti szakaszon, 1995-ben épült, zártudvaros társasházban, első emeleti, 87 m2-es, 3 szoba-nappalis, nagy erkélyes, gázcirkó fűtésű, praktikus elrendezésű lakás, egy autó számára biztosított udvari parkolóval eladó.

Irányár: 59.500.000 Ft

Érdeklődni: 30-2288-369

******************
Részletes leírás:
******************

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, mégis csendes, fás, kertvárosi hangulatú szakasza a Honvéd utcának. Az utca egyirányú, minimális autóforgalommal, fizető parkolókkal, ami azért előnyös az itt lakóknak, mert nem használják P+R parkolónak a belvárosban dolgozók.

A közelben igazából minden elérhető, ami a hétköznapokban szükséges. Óvoda, iskola a Vénkertben, közel van a kettes villamos megállója, és a TESCO-ba akár gyalog is át lehet slattyogni. A szűken értelmezett belváros villamossal néhány megálló, de sétálva is nagyjából 10 perc.

A társasház 1995-ben épült, amely összesen nyolc lakást foglal magába, kettő emeletes, magas tetős kivitelben. A zárt udvar egyrészt a süllyesztett garázsok megközelítését biztosítja, másrészt egy udvari pihenő „saroknak” és felszíni parkolóknak ad helyet. Mivel a garázsok a terepszint alatt lettek elhelyezve, így az első emelet lépcsőzés tekintetében is első emeletnek számít.

A társasházközösség 2005-ben egy nagyobb mérvű beruházás keretein belül az épület teljes külső homlokzatát leszigetelte, és ekkor új színezést is kapott a társasház.

Az eladásra kínált lakás a lépcsőházon belül köztes elhelyezkedésű, így minden oldalról fűtött és védett. Tájolását tekintve északnyugati és délkeleti fekvéssel rendelkezik. A közös erkéllyel rendelkező kettő szoba délkeleti, vagyis a belső udvarra néz, a harmadik szoba, a nappali és a konyha az utcára, vagyis északnyugat felé.

Az erkély több mint 7 m2 területű. Bőven elfér rajta egy asztalka két székkel úgy, hogy még a ruhaszárítónak, és egy jóga matracnak is marad bőven hely.

A tulajdoni lap szerinti 87 m2-es lakótér központi helyisége a nappali, ami egy légtérben van az étkezővel. A közös térhez szervesen kapcsolódik a konyha, ami jelenleg egy boltívvel van elhatárolva. A szobák mindegyike külön bejárattal rendelkezik, kettő a nappaliból, egy a folyosóról nyílik.

A fürdő és a WC a tavalyi évben, azaz 2023-ban lett teljes körűen felújítva, ami a víz és szennyvíz szerelvényekre is kiterjedt. A fürdő és a WC egymástól elkülönülten kerültek elhelyezésre.

A fűtést és a használati meleg víz ellátást, a fürdőben felszerelt Saunier Duval típusú kombi gázkazán biztosítja. A hőleadás radiátorokkal valósul meg.

Rezsi tekintetében teljesen kezelhetőek a számok. A közös költség 11.000 Ft., ami magába foglal az üzemeltetési költségeken túl épületbiztosítást, és lakáskassza megtakarítást is. A gázszámla bőven az átlagfogyasztás alatt van, ami téli időszakban 14.000 Ft. nagyságrendet, nyáron 6.000 Ft. kiadást jelent.

A lakás tulajdoni viszonyai abszolúte rendezettek, egy tulajdonos van, és a tulajdoni lap per-, teher-, és igénymentes. Birtokbaadás a kialkudott vételár teljes megfizetésének függvényében, de rugalmasan megoldható.


Elhelyezkedés

Debrecen


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6650102


+36 30

Ingatlannet kód: NET6650102


Az általad megtekintett eladó debreceni téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 87 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 59,5 millió Ft, négyzetméter ára 683 908 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 37%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Cserven Gábor hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650102. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.