star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dorog

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

34,9 millió Ft

Eladó lakás Dorog

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dorog

  • 51m²


Ár:

34 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó 51 nm-es sorházi lakás Dorogon, saját elkerített telekkel!
Ez az ingatlan kiváló választás lehet azok számára, akik egy nyugodt, de mégis jól megközelíthető helyen keresnek otthont.
Dorog, ahol az ingatlan található, egy kedves város Komárom-Esztergom megyében, amely kiváló infrastruktúrával rendelkezik. Közeli üzletek, oktatási intézmények és szabadidős tevékenységek széles választéka teszi ezt a helyet ideálissá minden korosztály számára.Az ingatlan remek elosztásának köszönhetően a helyiségei tágasak és fényesek. Szobái külön nyílóak.Vezetékei 5 éve teljeskörűen ki lettek cserélve. Kívülről szigetelt, nyílászárói műanyagok.
A lakás melegét 2 éves Bosch gázkazán biztosítja, de hűtő-fűtő klíma is berendezésre került. A rendezett telek 150 nm-es melyen egy 15 nm-es garázs is helyet kapott, de a ház előtt is van lehetőség a parkolásra. Saját zárható tároló is tartozik az ingatlanhoz.További kérdéseivel várom megtisztelő hívását!
Érd: Molnár Mónika 06 70 601 42 82


Elhelyezkedés

Dorog, Esztergomi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648204


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648204

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó dorogi (Esztergomi út) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 34,9 millió Ft, négyzetméter ára 684 314 Ft, ami a dorogi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Mónika referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648204. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dorog ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.