star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaharaszti, Nádor lakópark

  • 77 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

56 millió Ft

Eladó lakás Dunaharaszti, Nádor lakópark

  • 77 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Dunaharaszti, Nádor lakópark

  • 77m²


Ár:

56 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
szén-fa (egyéb)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

NAPPALI + 2 HÁLÓS LAKÁS ELADÓ DUNAHARASZTI LEGKEDVELTEBB LAKÓPARKJÁBAN!

Dunaharaszti kedvelt, LIFTES lakóparkjában, a 2006-ban épült PAGONY REZIDENCIÁBAN egy HANGULATOS, földszinti 77 m2 alapterületű + terasszal rendelkező, nappali + 2 hálószobás, TEHERMENTES lakás eladó, mely rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik és akár bérlővel együtt is eladó!

A lakás egy liftes, háromemeletes, téglaépítésű épületben található. Az épület gyönyörű parkosított kertben található (melyet kertész tart karban), mely körbekerített (chippes beléptető rendszerrel) és csak a lakók közlekednek rajta. Minden lakó kedvére használhatja.
A ház a szerdán és szombaton működő piachoz közel található, itt számos élelmiszert és egyéb hasznos dolgot be lehet szerezni.
Gyalogosan néhány perc sétára van az óvoda, nagy parkok, sportpályák, az általános iskola, a középiskola, nagy játszóterek, a vasútállomás, pékség, boltok.
A környék családi házas, kisebb társas házas épületekkel van beépítve, sok zöldfelülettel.
Dunaharaszti a budapesti agglomeráció egyik legdinamikusabb fejlődő települése, így az ingatlan befektetésnek is kiváló. Mindössze 6 km innen Budapest.

Elosztása: tágas előszobába fogadja az érkezőket, ahol a cipők, kabátok kényelmesen elférnek, az előszobából nyílik egy külön mellékhelyiség kézmosóval, majd az előszobából a közlekedőbe lépünk, innen jobbra nyílik két különálló szoba, és a kádas fürdőszoba, gardrób, a közlekedőből balra pedig a nappali és innen a gépesített konyha nyílik. A nappaliból és az egyik hálószobából kiléphetünk a 8 nm-es erkélyre, mely a szépen parkosított, hangulatos kertre néz.
Elosztásának különlegessége, hogy minden helyiségben sok ablak van. Továbbá a lakóparkban lévő lakásoknál ritka, hogy a konyha ablakos, így könnyen szellőztethető.

A lépcsőházban 24 lakás található, összességében békés, nyugodt a lakóközösség. Az épületet több utcáról is meg lehet közelíteni, ahol ingyenesen lehet parkolni, illetve a társasház saját parkolóhelyekkel is rendelkezik, mely szabadon használható.

A gázfogyasztás, az elektromos hálózat, illetve a vezetékes víz a lakáshoz tartozó külön mérőórával rendelkezik. A ház jól szigetelt, ezért a fűtés takarékosan megoldható, a tavalyi éves elszámolt gázfogyasztás 350 m3 volt, mely az éves rezsicsökkentett mennyiség 20%-a, így a lakás bőven belefér a kedvezményes árba.

A lakás tehát KIS REZSIJŰ mivel minden lakás egyedi kombi cirkóról működik, mely a lakás meleg vízellátásét is biztosítja, illetve a külső homlokzaton lévő 5 cm dryvit szigetelésének és körbefűtésnek köszönhetően.

Közös költség: 15.500 Ft, melyben benne van a közös víz, a közös áram, a liftkarbantartás és üzemeltetés és a szemétszállítás, kertész és üzemeltetés.

Jöjjön el, tekintse meg ezt az ingatlant! :)

Várom hívását! Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, hamarosan visszahívom! Hétvégén és esténként is nyugodtan kereshet bizalommal!

Független, ingyenes hitel-CSOK ügyintézéssel segítem kedves Ügyfeleimet, igen kedvező hitelekkel 2023 őszén!


Ha az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanját, ebben is nagyon szívesen segítek. 
Az Ingatlancorner kft. igen alacsony közvetítői díjjal, a legmagasabb színvonalon képviseli az Ön érdekeit.

Ellenőrzött partnerként várom megtisztelő bizalmát! 

https://partner.ingatlan.com/lazar.hajnalka



Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Kertre néző.


Helyiségek

Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Dunaharaszti, Nádor lakópark


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6596973


+36 70

Ingatlannet kód: NET6596973


Az általad megtekintett eladó Dunaharaszti, Nádor lakóparki téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 77 m². További jellemzői: a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A téglalakás ára 56 millió Ft, négyzetméter ára 727 273 Ft, ami a dunaharaszti átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lázár Hajnalka referens az Ingatlancorner Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596973. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaharaszti, Nádor lakópark ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.