star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Eger, Maklári Hóstya

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

29,99 millió Ft

Eladó lakás Eger, Maklári Hóstya

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Eger, Maklári Hóstya

  • 53m²


Ár:

29 990 000 Ft

Közös költség
16 ezer Ft
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Lift
van
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Igen
Kilátás
Panorámás
Energia besorolás
E
Erkély, terasz mérete
4 m²

Az ingatlanról:

Eger – Maklári hóstya, Kertész utcában, eladó egy 53m2-es, csendes, zöldövezeti erkélyes, kettő szobás, per és tehermentes részben felújított téglaépítésű lakás tulajdonosoktól, garantáltan dohány és füstmentes. 

Az ingatlan épülete a belvároshoz közel, (10 perc séta), az Érsekkert szomszédságában, nyugodt, és békés környezetben található, 4. emeleten, liftes társasházban. 

Csendes, meghitt légkör jellemzi, mindamellett egy karnyújtásnyira van tőle bölcsőde, óvoda, iskola, patika, orvosi rendelő, zöldséges, pékség és egyéb élelmiszer üzletek, továbbá az egri Strand és uszoda is csak pár perc gyalog. Buszmegálló a házzal szemben, a vasútállomás is csak 15 perc gyalog. Az épület rendkívül frekventált, rendezett helyen, lépcsőház és környezetben található, dél-nyugati fekvésű, kiváló megközelíthetőséggel bír. 

Elrendezését tekintve a szobák külön állóak, de egybe is nyithatóak, mindkettő laminált padlóval burkolva, a bejárati ajtó és a kisebbik szoba ablaka cserélve lett műanyag nyílászárókra, a konyha és nagyszoba ablakai eredeti fából készültek, az erkély 4m2, kényelmes, élhető nagyságú. Az ingatlan külön vízóra, villany - és gázmérővel rendelkezik, kedvező fekvése végett fűtése alacsony rezsit eredményez. 

A lakás arculatának lehetőség szerinti kialakítása új tulajdonosának feladata, tökéletes választás akár leendő családosoknak, akár meglévő kisgyermekes családok számára is. 

Az ingatlanra nem csupán babaváró hitel, de CSOK Plusz Hitel is felvehető, annak és egyéb hitelek teljes körű ügyintézése biztosított, amely jelentős könnyítést és gyorsabb adás-vételt tesz lehetővé.

Ingatlanosok kérem mellőzzenek!


Elhelyezkedés

3300, Eger, Maklári Hóstya, Kertész utca 10


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6634763


+36 70

Ingatlannet kód: 6634763


Az általad megtekintett eladó Eger, Maklári hóstyai (Kertész utca 10) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 29,99 millió Ft, négyzetméter ára 565 849 Ft, ami az egeri átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Berger Bernadett hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634763. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Eger, Maklári Hóstya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.