star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Érd

  • 68 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó lakás Érd

  • 68 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Érd

  • 68m²


Ár:

49 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

"Csak egy karnyújtásnyira".. szokták mondani, és tényleg ezt az előnyt élvezheti.
Érd szívének közelségében, egy önálló albetéttel rendelkező, 70 nm-es társasházi lakásban, ahol nappali, plusz két szoba, fürdőszoba található, melyhez saját erkély és gépkocsi beálló is tartozik.
Az első emeleti ingatlanba lépve hatalmas, nappali-konyha-étkező fogad, három méteres belmagassággal, mely még jobban növeli a térhatást. A nappaliból két hálószoba, egy fürdőszoba vécével és az erkély nyílik. Műanyag, hőszigetelt nyílászárók, fürdőben jakuzzis kád, hálószobában mennyezetig érő gardróbszekrény, konyhában konyhabútor, sütő és páraelszívó szintén az eladási ár részét képezik. A fűtést és a meleg vizet kombi gázcirkó biztosítja, és a lakás ezen kívül még egy klímával is rendelkezik. Az épületet dryvit hőszigetelő rendszer fedi így a rezsiköltség minimális. Az épület előtt egy gépkocsinak saját parkoló biztosított.
Vonatállomások, Érd központja gyalog 5 percen belül elérhetők.

A lakás azonnal költözhető és alkalmas két gyermekes CSOK Plusz 2024 támogatott hitel felvételére.
Ráadás!
Erre az ingatlanra az új tulajdonos kedvezményt igényelhet, Fundamenta Ingatlan Extra!


Elhelyezkedés

Érd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6626214


+36 70

Ingatlannet kód: NET6626214


Az általad megtekintett eladó Érdi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 733 824 Ft, ami az Érdi átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pfeffermann Judit referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626214. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Érd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.