star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Esztergom

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

99,9 millió Ft

Eladó lakás Esztergom

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Esztergom

  • 140m²


Ár:

99 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó ikerház!Szeretne Ön minden reggel ilyen csodálatos panorámára ébredni?Megvételre kínálunk Esztergom Rózsadombján, a csodálatos kilátással bíró, természetközeli Panoráma lakóparkban, a belvárostól pár percre egy vadonatúj építésű ikerházat. A házfelek egyenként nettó 140 nm-esek és egymástól kiemelkedő hatékonyságú hang- és hőszigeteléssel elválasztottak.Átadás: 2023. ősz.KULCSRAKÉSZ KIVITELEZÉS!KIEMELKEDŐEN JÓ ENERGETIKA! (BB)ACÉLSZERKEZETES, EGYEDI TERVEZÉSŰ HÁZ!SAJÁT KERT!Lakásonként: KÉT KOMPLETT FÜRDŐSZOBA DUPLA GARÁZS 4 SZOBA NAGYMÉRETŰ PANORÁMÁS TERASZ HŐSZIVATTYÚS MENNYEZETI HŰTÉS-FŰTÉS, VALAMINT PADLÓFŰTÉS MŰANYAG, 3 RÉTEGŰ NYÍLÁSZÁRÓK-KÍVÜL-BELÜL SZÍNESEK (színkód: RAL 7016) TELJESKÖRŰ ELEKTROMOS MOZGATÁSÚ REDŐNYRENDSZER SZÚNYOGHÁLÓVALA szerződéskötéstől számított 6 hónapon belül, de legkésőbb 2023. őszén kulcsrakészen átadják az épületet. A vételár megfizetéséhez 30 % önerő kell, hogy rendelkezésre álljon. A fennmaradó rész lehet banki finanszírozás, (pl.: CSOK, Babaváró, Zöld otthon program stb.).A teljes belső kulcsrakész állapot tartalmazza:meleg burkolatokat (5000 Ft/nm-ig minden lehet drágább is, de akkor feláras), hideg burkolatokat (7000 Ft/nm-ig), zuhanykabinokat, fürdőkádakat, szanitereket stb.Prémium acél alapú falszerkezet az alábbi szigeteléssel:A falazatra 20 cm vastag EPS hőszigetelést, a talajszint alatti falakra 20 cm vastag XPS hőszigetelést, a padlásfödémre 20+5 cm vastag kőzetgyapot szigetelést, a tartó falazatba 14 cm vastag kőzetgyapot szigetelést, a válaszfalakba 5 cm vastag kőzetgyapot hőszigetelést, a földszinti padlóba 6+6 cm lépésálló hőszigetelés került betervezésre. A lakáselválasztó falazatokba 14 cm vastag Isover Akusto kőzetgyapot hőszigetelés kerül.Összességében, ha duplakomfortos, dupla garázsos, nagy teraszos, panorámás, saját kertes, természetközeli, de mégis a belvárostól pár percre keres egy kiemelkedő minőségű és fillérekből fenntartható 4 szobás otthont kulcsrakészen, Áfával együtt 100 millió Ft alatt, akkor MEGTALÁLTA!Keressen bizalommal!Esztergom Rózsadombján, a csodálatos kilátással bíró, természetközeli Panoráma lakóparkban, a belvárostól pár percre egy vadonatúj építésű ikerház eladó. A házfelek egyenként nettó 140 nm-esek és egymástól kiemelkedő hatékonyságú hang- és hőszigeteléssel elválasztottak.Átadás: 2023. ősz.Ha duplakomfortos, dupla garázsos, nagy teraszos, panorámás, saját kertes, természetközeli, de mégis a belvárostól pár percre keres egy kiemelkedő minőségű és fillérekből fenntartható 4 szobás otthont kulcsrakészen, Áfával együtt 100 millió Ft alatt, akkor MEGTALÁLTA!A beruházó a PZ-Bau Kft. 25 éve van jelen a piacon és lakóparkok, kastélyok és stadionok köthetőek a nevéhez. Adótartozással nem rendelkezik, jelen beruházást is önerőből finanszírozza.
Stróbl Gyöngyi +36304559956

Referencia szám: PR049786/LK/16407


Elhelyezkedés

Esztergom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6488108


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6488108

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó esztergomi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 99,9 millió Ft, négyzetméter ára 713 571 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Stróbl Gyöngyi referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6488108. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.