star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Esztergom

  • 84 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

38,9 millió Ft

Eladó lakás Esztergom

  • 84 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Esztergom

  • 84m²


Ár:

38 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1930
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Remek lehetőség Esztergom belvárosában a Kis Duna sétány közelében.
Deák Ferenc utcában még felújítás előtt álló házban, a városháza szomszédságában, alig 100 m-re a főtértől, földszinti utcafronti lakás eladó. A társasháznak a Kis Duna sétány felé is van kapuja.
A 84 nm-es lakás jelenleg 2 szobás, de 3 szobássá is alakítható, de akár a Deák F. utcáról közvetlen bejárattal üzlethelyiség, iroda, rendelő is kialakítható vagy akár 2 kisebb lakássá is alakítható.
Eredeti belmagassága 3,8 m, akár galériázható is. Jelenleg álmennyezettel 2,8 m a belmagassága.
A közelben szinte minden pár percre elérhető a boltoktól, orvosi rendelőtől iskolától a heti rendszerességgel tartott termelői piacig.
Amennyiben igazi belvárosi ingatlant keres, megtalálta!
Bővebb információért kérem keressen telefonon vagy e-mailben.
Érd: Molnár Mónika 06 70 601 42 82


Elhelyezkedés

Esztergom, Deák Ferenc utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6531726


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6531726

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó esztergomi (Deák Ferenc utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 84 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 38,9 millió Ft, négyzetméter ára 463 095 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Mónika referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6531726. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.