star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Esztergom

  • 43 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

23,9 millió Ft

Eladó lakás Esztergom

  • 43 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Esztergom

  • 43m²


Ár:

23 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1990
Emelet
3.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cserépkályha
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Esztergom kertvárosi részében egy harmadik emeleti 43 nm-es otthonos kis lakást. A lakás környéke kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, a közelben minden megtalálható ami egy háztartás részére szükséges.
A nappali, szoba, konyha, fürdőszoba, kamra helyiségekből álló lakásból, akár egy nagyobb beruházásnak köszönhetően a konyha áthelyezésével akár kétszoba plusz amerikai konyhás nappali kialakítására is lehetőségünk adódhat.
Az ingatlan jó kialakításának köszönhetően ajánlom fiatal pároknak az élet elkezdéséhez, de egy egygyermekes család is igénybe tudja venni a CSOK lehetőségét is és otthonra lelni ebben a lakásban.

Vásárolja meg ezt az ingatlant, legyen az Ön szép OTTHONA! Ebben segítünk INGYENESEN és EXTRAGYORSAN akár a 1 gyermekes CSOK és Babaváró gyors intézésével, és az OTP bank nyújtotta egyedi kedvezményes hitellel akár 18 munkanap alatt, mely kifejezetten erre az ingatlanra szól. Minden ügyintézés a mi feladatunk, Önnek csak döntenie kell.
Segítséget nyújtunk az adásvételi folyamat egészéhez, és igény szerint, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, hogy minden gyorsan és gördülékenyen menjen.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését hívjon bizalommal akár hétvégén is.

23900000 Ft
Nagymáté Krisztina +36 70 423 7762

Referencia szám: M261730


Elhelyezkedés

Esztergom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6595681


Nagymáté Krisztina

Nagymáté Krisztina

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6595681

Nagymáté Krisztina

Nagymáté Krisztina

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó esztergomi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 43 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa cserépkályha. A panellakás ára 23,9 millió Ft, négyzetméter ára 555 814 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagymáté Krisztina hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6595681. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.