star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Fonyód

  • 115 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 670 m²

    telek

Vételár:

62,9 millió Ft

Eladó lakás Fonyód

  • 115 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 670 m² telek

  • Eladó lakás Fonyód

  • 115m²


Ár:

62 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1997
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A LIDO HOME Balatonboglár Ingatlaniroda eladásra kínálja FONYÓD kertvárosias környékén, annak dombos területén lévő, azonnal beköltözhető, 3 lakásos TÁRSASHÁZBAN található, jó állapotú ,115 m2-es, négy szobás, magasföldszinti, nagy teraszos LAKÁST, panorámás kilátással a Halastavakra és a környező tájra. A lakásra CSOK, Falusi CSOK, egyéb állami támogatás igényelhető, hitel felvétellel, - vagy kisebb értékű ingatlan beszámításával történő vételi szándék - előzetes egyeztetéssel - a tulajdonos részéről elfogadható!

A LIDO HOME BALATONBOGLÁR Ingatlaniroda által kínált FONYÓDI TÁRSASHÁZI LAKÁS jellemzői:
- 3 lakásos társasház magasföldszintjén található, 115 m2-es hasznos alapterületű, Dél-Nyugati tájolású lakás
- A lakás egyedi tervezésű: tágas, világos élhető, benapozott terek alkotják, a körben üveges helyiségeknek köszönhetően folyamatosan kapcsolódhatunk a környező természethez
- Tágas teraszról nyílik a lakás bejárata, melyből elérhetők a lakás helyiségei: komfortos nappali, konyha - étkező, kamra, három szoba, tágas közlekedő tér, fürdőszoba, külön mellékhelyiség
- A kertkapcsolatos lakás 31 m2-es Dél-nyugati tájolású nagyméretű teraszáról és a 10 m2-es erkélyéről csodálatos kilátás nyílik a környező tájra és a Halastavakra.
- A megfelelő komfortérzetet kondenzációs gázkazánról működő központi fűtési rendszer biztosítja: a Déli fekvésnek, benapozottságnak köszönhetően a lakás fűtési költsége minimális!
- A társasház 670 m2-es telken található, zárt térkővel burkolt udvarban autónk parkolása biztosított ( több autó számára is)
- Balaton-part, legközelebbi szabad strand távolsága 1600 m
- Önkormányzat, Óvoda, Iskola, Autóbuszmegálló, bevásárlási lehetőségek 700 m-en belül elérhetők
- Autóval és tömegközlekedéssel (busz) megközelíthető, aszfaltozott útról elérhető
- A település központja, Vasútállmás, Hajókikötő 1800 méter távolságban elérhető
Állandó lakhatásra, vagy akár nyaralónak is kiváló befektetés! Kedvező ár, igényes, egyedi kialakítás, tágas, élhető terek!
- A lakás per-igény-tehermentes, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!
Amennyiben a LIDO HOME Ingatlaniroda által kínált FONYÓDI TÁRSASHÁZI LAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon!
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Terasz
31m²
Szoba
12.6m²
Szoba
26.4m²
Konyha
10.41m²
Szoba
12m²
Fürdőszoba
6.94m²
Közlekedő
5.63m²
Kamra
3.32m²
Erkély
10.08m²
Wc
1.5m²
Szoba
14m²

Elhelyezkedés

Fonyód


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6462292


Lido Home Balatonboglár

Lido Home Balatonboglár

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6462292

Lido Home Balatonboglár

Lido Home Balatonboglár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó fonyódi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m², míg a hozzá tartozó teleké 670 m². További jellemzői: az építés éve 1997, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 62,9 millió Ft, négyzetméter ára 546 957 Ft, ami a fonyódi átlaghoz képest 61%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Várdai Szabina referens a Lido Home Balatonboglár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6462292. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fonyód ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.