star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Fonyód

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó lakás Fonyód

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Fonyód

  • 60m²


Ár:

49 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1979
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Fonyód központjában, az Ifjúság utcában (az egyik legnépszerűbb fonyódi társasházban) eladó egy kétszobás, 2. emeleti, balatoni panorámás lakás, amelynek minden külső nyílászáróját modern, hőszigeteltre cserélték. A szép műszaki és esztétikai állapotban lévő ingatlan pár száz méterre található minden fontos fonyódi helyszíntől: strand, kikötő, vasút- és buszállomás, bevásárlási lehetőségek, orvosi rendelő, piac. A ház mellett mindig van ingyenes parkoló, mögötte több száz négyzetméteres karbantartott kert, grillezővel, hintával, fákkal.A lakás igényes lakóközösségben található, tartozik hozzá egy közel két négyzetméteres rész egy zárható tárolóban, és egy közös kerékpártároló. Ha egy gyorsan birtokba vehető, remek környezeti adottságokkal rendelkező lakás tulajdonosa lenne, amit akár saját használatra szán, vagy nagyon jó áron ki is tud adni, akkor hívjon, megmutatom Önnek!
Ha felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon fel!
Lázár Lénárd 06 70 455 2193

Referencia szám: LK052583-IN


Elhelyezkedés

Fonyód


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6512005


+36 70

Ingatlannet kód: NET6512005

Az általad megtekintett eladó fonyódi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: az építés éve 1979, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 831 667 Ft, ami a fonyódi átlaghoz képest 41%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lázár Lénárd Fonyód referens a Fonyód irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6512005. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fonyód ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.