star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Fonyód

  • 124 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

169,9 millió Ft

Eladó lakás Fonyód

  • 124 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Fonyód

  • 124m²


Ár:

169 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

A Balaton déli partjának legszebb részén, a Fonyódi hegyen egy 6 lakásos modern stílusú épületben kínáljuk ezt a luxus színvonalú panorámás penthouse lakást.
A tervezés során a magas műszaki tartalom mellett, nagyon fontos szempont volt, hogy jól funkcionáló, élhető terek legyenek kialakítva az elegáns megjelenésű épületben.
Mivel a társasház domboldalban épült, ezért a lakás bejárata az épület 1.emeletéről közelíthető meg és onnan egy saját lépcsőházon át jutunk a 2.emeletre, rögtön a lakótérbe, a nappali amerikai konyhába. Szembetűnő az elegáns üvegkorlát és fenyőgerendás plafonburkolat, mely természetközeli és nyugodt hangulatot biztosít.
A hatalmas nyílászárók beengedik a fényt, de fokozottan zaj és hőszigetelő tulajdonsággal bírnak. A lakásban jól szeparáltan 3 hálószoba lett kialakítva, mindegyik teraszra nyílik. A két nagyobb hálószobához tartozik egy fürdő Wc, illetve a 3.szobához is egy külön fürdő Wc és gardrób.

Műszaki adatok:
Lakótér 103m2 + D-K-i terasz 46,14m2 + É-i terasz 11,7m2
Fűtés: levegő-víz hőszivattyú (padlófűtés)
Hűtés: a hőszivattyún keresztül fan-coil klímák minden szobában, mely fűteni is tudnak
Nyílászárók: műanyag belül fehér, kívül színes bejárati ajtó kémlelő nyílással, beépített zárbetéttel - homlokzati nyílászárók műanyag belül fehér, kívül színes, fokozottan hőszigetelő 3 rétegű üvegezéssel, általában bukó-nyíló kialakítással.

A házban minden lakáshoz tartozik terasz, ahonnan a Badacsony, Tihany vagy a somogyi lankák panorámája élvezhető.
Ehhez a lakáshoz tartozik 3 db felszíni parkolóhely a zárt udvarban.

A lakás D-K-i teraszán elhelyezett jacuzzi ajándék a leendő vásárlója számára.

Óvoda, iskola gyalogosan is könnyen megközelíthető, a legközelebbi strand 15 perc sétával elérhető!

Amennyiben személyesen is megtekintené az ingatlant,kérem keressen elérhetőségeimen.
A lakásvásárláshoz a kedvezményes hitelek és lakástámogatási termékek igénybe vehetőek,akár az áfa visszaigényelhető, a vásárlás illetékmentes is lehet!Amennyiben személyesen is megtekintené az ingatlant,kérem keressen elérhetőségeimen.

Referencia szám: LK040901


Elhelyezkedés

Fonyód


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6554376


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6554376

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó fonyódi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 124 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 169,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 370 161 Ft, ami a fonyódi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Halasi-Horváth Linda referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6554376. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fonyód ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.