star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Fót

  • 36 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

41,9 millió Ft

Eladó lakás Fót

  • 36 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Fót

  • 36m²


Ár:

41 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2015
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Kunszentmártoni CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál Fóton egy második emeleti garzon lakást, félpanorámás kilátással!A fóti lakás jellemzői: - a lakás az M2-es autópályától 2 percre található, így közlekedésileg nagyon jó helyen van - tégla építésű, 32 m2-es + 4,4 m2 erkéllyel, ahonnan gyönyörű kilátás tárul elénk a környező tájra - 2020-ban teljes belső felújítást kapott közművekkel együtt: új gépesített konyha, beépített háztartási sarok, új munkapult, rejtett konnektorok, liftes beépített szekrények, új ágy és ülő garnitúra, 3,5 kw-os splít klíma és a fürdőszoba is új dizájnt kapott - a lakásban előtér, fürdőszoba illemhelyiséggel, konyha nappalival és erkély került kialakításra - az előtér, nappali és a konyha laminált borításúak, a fürdőszoba és az erkély kő padozatú - az otthon melegéről központi fűtés gondoskodik, de akár klímával is fűthető - a nyílászárók műanyagból készültek   - saját parkolóhely - 2 m2-es tároló hely - közös költség 10.000-Ft, felújítási alapot tartalmazza - gáz 6000 ft - víz 2500 ft - villany 5000 ft átalány  - észak-déli fekvésű - kiváló infrastruktúra - ide csak hozni kell a bőröndöt és azonnal lakható! Az ár bútorozva értendő!     Amennyiben az 183800200 számú eladó fóti garzon lakás, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Erkély
4.4m²
Előszoba
1.55m²
Fürdőszoba
4m²
Amerikai konyha
26.72m²

Elhelyezkedés

Fót


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6618074


CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6618074

CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó fóti téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 36 m². További jellemzői: az építés éve 2015, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 41,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 163 889 Ft, ami a fóti átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Drégelyvári Árpád referens a CasaNetWork Kunszentmárton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618074. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fót ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.