star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Gárdony, Agárd

  • 35 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

28,5 millió Ft

Eladó lakás Gárdony, Agárd 1. kép

Eladó lakás Gárdony, Agárd

  • 35 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Gárdony, Agárd

  • 35m²


Ár:

28 500 000 Ft

Közös költség
21,5 ezer Ft
Építés éve
1987
Emelet
földszint
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs
Bútorozott
Nem
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Kedves kis lakás keresi új gazdáját! 

Agárdon a Gallér utcában, a Viking Hotel területén csendes, a forgalomtól elzárt, ősfás parkkal körülvett területen 35 m2-es állandó lakhatásra alkalmas földszinti tégla üdülőlakás eladó.

Az ingatlan elosztása: fürdő-WC, egy légtérben elhelyezkedő nappali- konyha-étkező,(egyedi konyhabútor beépített elektromos főzőlappal, beépített hűtővel) hálófülke.

A lakás közös költsége 21500 Ft/hó, melyben benne van: temperáló fűtés, hideg-meleg víz, a Viking Hotel területén található strand használat szezonban 4 fő részére, a szemétszállítás, a kertész és a lépcsőház takarítási díja, elektromos kapuval zárt udvaron a parkolás, kerékpár, babakocsi aulába való elhelyezése.

A lakás fűtéséről házközponti (temperáló) és elektromos fűtőpanelek gondoskodnak.

2017-es felújítás alkalmával az ingatlan új bejárati ajtóval, új műanyag, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott nyílászáróval, gazdagodott. Az étkező, háló szigetelése megtörtént, laminált padlóburkolatot kapott.

A lakás átalakítás nélkül azonnal költözhető, kiadható, befektetésnek is kiváló lehetőség!

Irányár: 28.5 Millió Ft

Kérdés esetén kérem telefonon keressenek +36302924865 , ingatlanosok ne hívjanak!


Elhelyezkedés

2483, Gárdony, Agárd, Gallér utca 2/A


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6590433


+36 30

Ingatlannet kód: 6590433

Az általad megtekintett eladó Gárdony, agárdi (Gallér utca 2/A) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 35 m². További jellemzői: az építés éve 1987, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 28,5 millió Ft, négyzetméter ára 814 286 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pozsonyi Judit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6590433. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony, Agárd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.