star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Göd

  • 102 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

62,9 millió Ft

Eladó lakás Göd

  • 102 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Göd

  • 102m²


Ár:

62 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Göd Oázis lakóparkban eladó egy 1. emeleti, 102 m2-es, 2 hálószobás lakás.

Jellemzők:

Méret: 102 m2
Nappali: nettó 35 m2-es amerikai konyhás nappali, melyhez kapcsolódik egy erkély
Szobák: 2 tágas hálószoba
Fürdőszoba: kényelmes fürdőszoba káddal és zuhanyzóval
Környék: csendes kertvárosias környék
Építési év: 2005

Csendes, kertvárosias környezetben helyezkedik el. A sorház jellegű társasházak lakásai teljesen különálló bejárattal rendelkeznek.

Elosztása rendkívül praktikus. A lakás saját utcai bejáratán belépve egy 6 m2-es előtérbe érkezünk, innen lépcső vezet fel a lakótérbe. A közös élettereken kívül két tágas hálószobát kínál, egy gardróbszobát, tágas fürdőszobát és különválasztott WC-t. A lakás fölötti padlástér tárolóként remekül funkcionál. A nagy alapterület miatt a belső elrendezés könnyen variálható.

A közös helyiségekben műanyag nyílászárók vannak, melyek redőnnyel lettek felszerelve. A hálószobákban fakeretes tetőtéri ablakok találhatóak. A fűtésről és a melegvíz-ellátásról kombi cirkó gondoskodik. A lakáshoz egyedi mérőórák tartoznak.

A lakópark kényelmes, mégis nyugodt életet biztosít. Megközelítése autóval kiváló. Közel van a Pesti út, illetve az M2-es autópálya. Pár perc sétára található buszmegálló, ahonnan közvetlen járat közlekedik Göd és Vác között. Ezzel pillanatok alatt elérhető a vasútállomás, ahonnan 20 perc alatt Budapest is elérhető.

A minennapi élethez szükséges intézmények is fellelhetők a közelben (boltok, oktatási intézmények, egészségügyi intézmények).

Érdeklődés esetén várom hívását! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 361938


Elhelyezkedés

Göd, Oázis lakópark


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6635137


+36 70

Ingatlannet kód: NET6635137

Az általad megtekintett eladó gödi (Oázis lakópark) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 102 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 62,9 millió Ft, négyzetméter ára 616 667 Ft, ami a gödi átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hámor Péter referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635137. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Göd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.