star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Gödöllő, Belváros

  • 61 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

68 millió Ft

Eladó lakás Gödöllő, Belváros 1. kép

Eladó lakás Gödöllő, Belváros

  • 61 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Gödöllő, Belváros

  • 61m²


Ár:

68 000 000 Ft

Közös költség
70 ezer Ft
Építés éve
2011
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint
Akadálymentesített
Igen
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
B

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó Gödöllő belvárosában, frekventált helyen egy 61nm-es, 3 szobás, társasházi lakás. A lakás az 1. emeleten van, a 2 emeletes házban lift üzemel a könnyű megközelítés érdekében. A földszinten üzletek, a pincében garázshelyek/tárolók lettek kialakítva.

Az lakásban egy amerikai konyhás nappali/étkező, egy fürdőszoba, egy különálló wc, valamint két hálószoba került kialakításra. Újszerű, nagyon megkímélt állapotban van.

A lakás tehermentes, a társasház 2011-ben került átadásra. Befektetésnek is kiváló.

A lakás klimatizálható az előre beépített vezetékek és csövek segítségével. A riasztó rendszer is előkészített, becsövezett.

A fűtésről és a melegvíz ellátásról központi kazán gondoskodik, melyek a lakáson belüli mérőórával rendelkeznek. A társasházra napkollektorok lettek felszerelve a napenergia hasznosítására. 

A rezsiköltség rendkívül kedvező.

A lakás irodaként és lakásként is használható.

A főtér 2 perces, a kastély 5 perces kényelmes sétával elérhető. 500m-es körzetben szinte minden elintézhető. (üzletek, szolgáltatók, orvosi rendelők, iskola, óvoda, bölcsőde)

A beépített gépek benne vannak az árban. (klíma, konyhai gépek)

A lakás mellett egy pincei gépkocsi állóhely és egy pincei tároló kerül eladásra, melyek külön-külön helyrajzi számmal rendelkeznek, külön-külön adás-vételi szerződés keretében.

- pincei garázshely (~14,5nm) = 5 millió Ft

- pincei tároló (~6nm) = 3 millió Ft

INGATLANOSOK NE KERESSENEK!!!


Elhelyezkedés

2100, Gödöllő, Belváros, Petőfi Sándor tér Petőfi Sándor Tér 4-6


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6646803


Ingatlannet kód: 6646803


Az általad megtekintett eladó Gödöllő, belvárosi (Petőfi Sándor tér Petőfi Sándor Tér 4-6) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 61 m². További jellemzői: az építés éve 2011, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 68 millió Ft, négyzetméter ára 1 114 754 Ft, ami a gödöllői átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Csaba Fülöp hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646803. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gödöllő, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.