star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Gödöllő

  • 45 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

34 millió Ft

Eladó lakás Gödöllő

  • 45 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Gödöllő

  • 45m²


Ár:

34 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Emelet
földszint
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Gödöllő központjában, 45 nm-es jó állapotú lakásKedves Érdeklődő!Figyelmébe ajánlom ezt a Gödöllő centrumában, a HÉV megállótól és a kastélytól pár perc sétára lévő, Dózsa György úti 45 nm-es, délnyugati tájolású nagy szobával rendelkező, jó állapotú lakást.

Az ingatlan 2017-ben esett át részleges felújításon. Ekkora kapta a konyha a jelenlegi elrendezését a kamrával való egybenyitással, így egy zöld udvarra néző, 2 ablakos, 12 nm-es konyha-étkező jött létre. A nagy szoba 24,6 nm-es, szintén két ablakos és világos. A lakás fűtéséről gázkonvektor, míg a melegvíz ellátásról villanybojler gondoskodik. A házban nincs közös költség.

A 4 lakásos ház elhelyezkedésének köszönhetően 200 méter sugarú körben minden elérhető (bevásárlási lehetőségek, posta, bank, étterem, orvosi rendelő stb.) Továbbá kb. 10-15 perc sétával elérhető az Egyetem, a vasútállomás és a busz állomás. A közvetlen közelben lévő HÉV megállóból 42 perc alatt ér a HÉV az Örs vezér terére.Jó szívvel ajánlom első lakásvásárlóknak, egyetemistáknak, befektetőknek és idősebbeknek, akik számára fontos, hogy akadálymentes lakásban éljenek Gödöllőn jól megközelíthető helyen.

Hívjon bizalommal, akár hétvégén is, ha ajánlatom felkeltette az érdeklődését!


Elhelyezkedés

Gödöllő, Dózsa György út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6630638


+36 70

Ingatlannet kód: NET6630638


Az általad megtekintett eladó gödöllői (Dózsa György út) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 45 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 34 millió Ft, négyzetméter ára 755 556 Ft, ami a gödöllői átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vad József referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630638. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gödöllő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.