star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Gödöllő

  • 44 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó lakás Gödöllő

  • 44 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Gödöllő

  • 44m²


Ár:

44 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

GÖDÖLLŐN, FREKVENTÁLT HELYEN KIS LAKÁS ELADÓ!!!

Megvételre kínálok Gödöllőn, 10 lakásos, téglaépítésű társasházban egy 44 nm-es, egyszobás lakást.

A társasház 2005-ben épült, szépen karbantartott, a lakást 2021-ben felújították, a konyha teljes körűen felszerelt (páraelszívó, mikrohullámú sütő, hűtő, tűzhely) illetve a fürdőszoba is (kád, zuhany, mosógép), a közös költség rendkívül alacsony.

Az ár tartalmaz egy autó számára, zárt udvarban parkolási lehetőséget.

A LAKÁS AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

A város infrastruktúrája kiváló, busz, hév és vonat is rendelkezésre áll, melyekkel kb.fél óra alatt, a főváros különböző pontjaira juthatunk el (Örs vezér tér, Keleti pályaudvar, Népstadion). Autóval szintén rövid időn belül elérhető az M3-as autópálya, M31-es autó út és a főváros is. Gödöllőn helyben megtalálható óvoda, iskola, gimnázium, egyetem, felnőtt, illetve gyermekorvosi rendelő, SZTK, gyógyszertár, számos bank, kulturális intézmény, étterem, cukrászda, posta, több kisebb nagyobb bevásárlásra alkalmas bolt, illetve a város termelői piaca is kiváló. Aki pedig kikapcsolódásra vágyik, annak több park áll rendelkezésére kellemes sétához, egy újonnan épült uszoda sportoláshoz, művelődési központ, városi mozi szórakozáshoz.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! T.E. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 347814


Elhelyezkedés

Gödöllő, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6637995


+36 20

Ingatlannet kód: NET6637995


Az általad megtekintett eladó gödöllői (Belváros) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 44 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 020 455 Ft, ami a gödöllői átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Varga István referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637995. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gödöllő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.