star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Gyenesdiás

  • 72 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

40 millió Ft

Eladó lakás Gyenesdiás

  • 72 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Gyenesdiás

  • 72m²


Ár:

40 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

ZALAEGERSZEGI OPENHOUSE INGATLANIRODA eladásra kínálja: KETTŐ AZ EGYBEN, LAKÁS ÉS ÜZLETHELYISÉG, GYENESDIÁSON!

Üzlethelyiség eladó, amely kiváló lehetőséget kínál azoknak, akik vállalkozást szeretnének indítani vagy bővíteni. Az ingatlan ideális elhelyezkedéssel rendelkezik, a város központjában található, könnyen megközelíthető a forgalmas utakról. FONTOS (tulajdoni lap szerint üzlethelyiség) Az első emeleten található egy első és egy hátsó bejárat is a lifttel eláttot lépcsőházból.

Az ingatlan kialakítása, felszereltsége és elhelyezkedése miatt, az üzlet bármilyen tevékenységhez alkalmas lehet, így nagyszerű lehetőséget kínál az új tulajdonosnak. Az üzleten kívül található parkolóhelyek biztosítják a könnyű megközelíthetőséget az ügyfelek számára. Az épületben 24 órás porta szolgálat.

Vagy,

Kiváló lehetőség várja azokat, akik modern, stílusos és kényelmes otthonra vágynak. A teljesen felújított, két szobás lakás, amely azonnal költözhető, akár befektetésnek is kiváló.

Az ingatlan jó helyen található és minden szükséges kényelmi szolgáltatással a környéken könnyen elérhető. A Balaton part pár száz méterre. A lakás teljesen felújított, így új tulajdonosa azonnal élvezheti a tiszta és kényelmes életteret.

Víz és villanyhálózat komplett cseréje megtörtént.

A fürdőszoba pont ideális és egy kényelmes zuhanyzóval van ellátva.

Az ingatlanban található modern fűtésrendszer biztosítja a meleget és a kényelmet a hidegebb hónapokban.

A melegvizet villanybojler biztosítja.

Balaton part pár száz méterre, minden 1 km-en belül áruházak, boltok, posta, orvosok. 

Vonat és busz közlekedés egyaránt.

Ha érdeklődik az ingatlan iránt, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, hogy megtekinthesse ezt a sok lehetőséget rejtő ingatlant és megtudja, hogy hogyan lehet Öné!

Vásárolna de nincs rá keret? Minek járna bankról, bankra? Irodánkban bank semleges, független hitelszakértő 10 éves szakmai tapasztalattal és jó banki kapcsolatokkal, díjmentes szolgáltatásával könnyíti meg a legkedvezőbb hitel kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását, hogy mindent egy helyen intézhessen! Ezzel kapcsolatban is keressen bizalommal. +36709055148 - SZANYI CSABA

Ne feledje! Kereső ügyfeleinknek szolgáltatásaink ingyenesek. 


Elhelyezkedés

Gyenesdiás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6608174


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


54 900 000 Ft

Gyenesdiás

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 70m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6608174

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó gyenesdiási téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 40 millió Ft, négyzetméter ára 555 556 Ft, ami a gyenesdiási átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Laska Róbert referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608174. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyenesdiás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.