star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros

  • 66 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

63 millió Ft

Eladó lakás Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 1. kép Eladó lakás Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 2. kép
Hirdetés
Eladó lakás Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 3. kép Eladó lakás Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 4. kép Eladó lakás Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 5. kép Eladó lakás Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 6. kép Eladó lakás Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 7. kép Eladó lakás Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 8. kép Eladó lakás Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 9. kép Eladó lakás Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 10. kép Eladó lakás Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 11. kép Eladó lakás Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 12. kép Eladó lakás Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 13. kép Eladó lakás Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 14. kép Eladó lakás Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 15. kép Eladó lakás Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 16. kép Eladó lakás Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 17. kép Eladó lakás Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 18. kép Eladó lakás Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 19. kép Eladó lakás Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 20. kép Eladó lakás Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 21. kép Eladó lakás Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 22. kép Eladó lakás Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 23. kép

Eladó lakás Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros

  • 66 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros

  • 66m²


Ár:

63 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2006
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
van

Az ingatlanról:

Hajdúszoboszló, fürdőnegyed, Sport utca 16. szám alatt lévő wellness szolgáltatást nyújtó társasházban, földszinti, 66 m2-es, gyönyörű lakás teljes bútorzattal eladó. A lakáshoz tartozik egy teremgarázs beálló, mely vásárlása kötelező + 3 MFt-ért. A tulajdonosok díjmentesen használhatják a szálloda wellness részlegét (gőzfürdő, finn- és infra-szauna, szabadtéri medencék). A 3D-s virtuális séta segítségével a lakásba otthonából is körbenézhet, melyet, ha a hirdetésben nem találja, e-mailben kérésre megküldök.


Elhelyezkedés

Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros, Sport utca 16.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6527936


+36 20

Ingatlannet kód: NET6527936


Az általad megtekintett eladó Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülővárosi (Sport utca 16.) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m². További jellemzői: az építés éve 2006, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 63 millió Ft, négyzetméter ára 954 545 Ft, ami a hajdúszoboszlói átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Kiss Sándor hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6527936. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.