star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Hajdúszoboszló

  • 30 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

27,9 millió Ft

Eladó lakás Hajdúszoboszló

  • 30 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Hajdúszoboszló

  • 30m²


Ár:

27 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1992
Emelet
félemelet
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Hajdúszoboszlón Hőforrás utcán eladó egy magasföldszinti 30 nm-es szépen felújított alacsony rezsivel rendelkező 1 szobás csúsztatott zsalus lakás.Tartozik hozzá közös kert szalonnasütővel.A lakás gáz cirkó fűtéssel és radiátorokkal felszerelt.Fa hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre redőnnyel.5 éve a villanyvezeték áthúzásra került illetve a víz és fürdőszoba felújítás is megtörtént.A nappaliban és a folyosón beépített szekrény van, és a szoba laminált parkettával burkolt.A konyhában is beépített konyhaszekrény került elhelyezésre, sütővel,és beépített hűtővel,illetve asztallal, székkel.A lakás berendezve, bútorokkal eladó.Új több ponton záródó fém bejárati ajtó került beépítésre.Szép igényes lakás.A ház előtti saját parkolórész ingyenes.Ajánljuk lakni vágyóknak illetve befektetőknek.Közelben buszjárat vasút, Spar,óvoda,iskola,boltok.Az ár irányár.Hétvégén is megtekinthető időpont egyeztetéssel.További ingatlanjaink a Teleingatlan oldalán több nyelven is hitel ügyintézéssel és ügyvédi segítségnyújtással.


Elhelyezkedés

Hajdúszoboszló, Hőforrás utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621432


+36 70

Ingatlannet kód: NET6621432


Az általad megtekintett eladó hajdúszoboszlói (Hőforrás utca) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 30 m². További jellemzői: az építés éve 1992. A téglalakás ára 27,9 millió Ft, négyzetméter ára 930 000 Ft, ami a hajdúszoboszlói átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant teleingatlanportál hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621432. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hajdúszoboszló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.