star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Hajdúszoboszló

  • 84 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

67,9 millió Ft

Eladó lakás Hajdúszoboszló

  • 84 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Hajdúszoboszló

  • 84m²


Ár:

67 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2018
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
elektromos
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Hajdúszoboszló frekventált zöldövezetében, liftes társasházban található napfényes Smart-Home lakást!
A kiváló állapotú ingatlanban két szoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, valamint külön WC kapott helyet. A nappaliból nyíló 6 m2-es erkély műfűvel fedett. A lakáshoz tartozik egy saját használatú 16 m2-es tároló is, ami a mélygarázsban helyezkedik el.

A társasházban a legkorszerűbb geotermikus fűtés-hűtés rendszer lett kiépítve, mely kimondottan költségbarát rezsit garantál. A fűtés-, hűtés rendszer akár mobilalkalmazással távolról is vezérelhető, a lakáson belül pedig falra szerelt termosztáttal állítható.
A lakás fűtése és hűtése klímával is megoldható, valamint a fürdőszobában Ariston vízmelegítő lett beszerelve, ezért a lakás teljesen önellátó is lehet, nem függ a társasház rendszerétől.

Parkolás mélygarázsban, melyből lifttel is fel lehet jutni a lakásba.
A lakáshoz közösen használható infraszauna, parkosított kert, játszótér, bográcsozó, és a mélygarázsban kerékpártároló is tartozik.
500 méterre található nonstop bolt, valamint közvetlen környezetében a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő, buszvégállomás, főtér, sétáló utcák, pékség, éttermek, gyógyszertár, iskolák vannak.
További kérdéseire készséggel válaszolok akár hétvégén is!
Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban.
Referenciaszám: M272666
Érd.: Jákóbné Dóró Dóra 0670/775 5278


Elhelyezkedés

Hajdúszoboszló


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6652380


Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6652380

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó hajdúszoboszlói téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 84 m². További jellemzői: az építés éve 2018, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 67,9 millió Ft, négyzetméter ára 808 333 Ft, ami a hajdúszoboszlói átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Dóró Dóra Petra referens a Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652380. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hajdúszoboszló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.