star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Hajmáskér

  • 43 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

18,99 millió Ft

Eladó lakás Hajmáskér

  • 43 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Hajmáskér

  • 43m²


Ár:

18 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A lakás felújítása során KICSERÉLTÉK A VILLANY ÉS VÍZVEZETÉKEKET. A bejárati ajtót új, TÖBB PONTON ZÁRÓDÓ BIZTONSÁGI AJTÓ váltotta fel. Az ABLAKOK HŐSZIGETELT MŰANYAGOK, REDŐNNYEL felszerelve. A fürdőszoba is teljesen megújult, kádat, mosdót, WC-t, csaptelepeket, burkolatokat mind-mind újra cserélték. A szobákban új laminált lap, a többi helyiségben új járólap lett az új burkolat.

     A lakáshoz tartozik az alagsorban egy 4 m2-es TÁROLÓ. A közösköltség 35 000,- forint havonta, mely a fűtés költségét is tartalmazza. A közelben buszmegálló, bevásárlási lehetőség karnyújtásnyira elérhető. PARKOLNI közvetlenül a ház mellett INGYENESEN lehetséges. NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a lakásban!  https://my.matterport.com/show/?m=xdAbGWkPzBx

           A vásárláshoz illetékmentesség, CSOK PLUSZ igényelhető.

                                        KITŰNŐ VÁLASZTÁS a jó vételhez!

             HÍVJON, hogy Öné legyen ez a NAGYSZERŰ ÁRON KÍNÁLT, FELÚJÍTOTT LAKÁS!      

  A vásárláshoz bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézéssel, INGYENES CSOK PLUSZ ügyintézéssel segítünk. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.
 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Nincs a közelben.
Kilátás: Utcára.


Elhelyezkedés

Hajmáskér, Jókai Mór lakótelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6633914


+36 20

Ingatlannet kód: NET6633914

Az általad megtekintett eladó hajmáskéri (Jókai Mór lakótelep) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 43 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A téglalakás ára 18,99 millió Ft, négyzetméter ára 441 628 Ft, ami a hajmáskéri átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Csordás János hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633914. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hajmáskér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.