star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Hajmáskér

  • 32 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

17,5 millió Ft

Eladó lakás Hajmáskér

  • 32 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Hajmáskér

  • 32m²


Ár:

17 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
2.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Fedezze fel ezt a különleges kis gyöngyszemet, amely most Önre vár. Elhelyezkedése ideális: Veszprém pezsgő városa csupán egy rövid, 10 perces autóútra van, így a kultúra és a városi élmények mindig közelben vannak. És ha egy kis vízparti kikapcsolódásra vágyik egy fárasztó nap után, a Balaton csodái mindössze 15 percnyi autóútra találhatók, így a nyári napokat a tóparton töltve is élvezheti.
Ez a garzon lakás Hajmáskéren, egy társasház második emeletén található, melynek felújítása során minden részletre gondosan ügyeltek, hogy Önnek már csak be kelljen költöznie és élvezni az új otthon adta lehetőségeket. Az új villany- és vízhálózat, a légkondicionáló, az igényes burkolatok, a méretre készült igényes konyhabútor, valamint a műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval mind-mind azt a célt szolgálják, hogy otthona ne csak kényelmes, de stílusos és praktikus is legyen.
És a legjobb rész! Ez a lakás tehermentes és rövid időn belül költözhető, így Ön gyorsan élvezheti az új otthona adta örömöket.
Lépjen be, és érezze magát azonnal otthon!
Várom hívását!
06 30 140 3328
Dream-Ing , Álomból Otthont!


Elhelyezkedés

Hajmáskér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6635023


+36 30

Ingatlannet kód: NET6635023

Az általad megtekintett eladó hajmáskéri panellakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 32 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 17,5 millió Ft, négyzetméter ára 546 875 Ft, ami a hajmáskéri átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Eckert Eleonóra referens a Dream-Ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635023. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hajmáskér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.