star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Harkány

  • 35 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

17,49 millió Ft

Eladó lakás Harkány

  • 35 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Harkány

  • 35m²


Ár:

17 490 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó egy 35 négyzetméteres 3. emeleti, hangulatos apartman Harkányban, pár perc sétára a gyógyfürdőtől.

A 35 négyzetméteren 1 szoba, konyha, fürdőszoba, valamint napfényes terasz található. A lakás nyugati fekvésű, világos a belső kertre néz, ennél fogva központi elhelyezkedése ellenére csendes.
Az apartman teljesen felújított, kicserélték az elektromos hálózatot, vízvezetéket, valamint korszerű hőszigetelt műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. Az ablakokok új redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. Az optimális hőmérsékletet klíma biztosítja, amelyet H energia tarifa tesz takarékossá. A konyha egyedi bútorral ellátott, a fürdőszoba teljes körűen felújított a vizes blokktól a burkolatig.
A társasházban az elmúlt évben új lépcsőházi nyílászárók lettek beépítve, valamint a tető is teljesen fel lett újítva. Az apartmann egész évben lakható , így nem csak nyaralóként használható!
A kert gondozott, melyet folyamatosan zárnak, ahol gépkocsi parkolóhelyek állnak a lakók rendelkezésére.
Ha szeretne egy igazi gyöngyszemet a Harkányban, akkor ne habozzon hívni információkért és a megtekintésért! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 361571


Elhelyezkedés

Harkány, Baranya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6600095


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6600095

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó harkányi (Baranya) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 35 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 17,49 millió Ft, négyzetméter ára 499 714 Ft, ami a harkányi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dr. Gombai Magdolna referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6600095. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Harkány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.