star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Hernád

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

18,9 millió Ft

Eladó lakás Hernád

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Hernád

  • 49m²


Ár:

18 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Hernádon, Budapesttől csak fél órára, 3 lakásos társasházban, 49 m²-es, 2 szobás, földszinti, kertkapcsolatos, elektromos fűtésű, jó állapotú lakás ( tulajdoni lapon iroda megnevezés) eladó!

A lakás előtt közvetlen kis kert és fedett terasz húzódik. Innen belépve jutunk a tágas, étkezős konyhába. Tovább haladva pedig a közlekedőből nyílik a két szoba, a wc és a fürdőszoba.
A szobák ablakai a saját kertre néznek, parkettásak, jól bútorozhatóak. A fürdőszobába ablakos, fürdőkádas, a melegvizet villanybojler biztosítja.

A lakás mellett 2 beállásos autóbeálló található, ami teraszként is használható.

Az ingatlan fűtését elektromos kazán biztosítja, minden közmű egyedi mérőórával felszerelt.

A ház előtt pár percre áll meg a távolsági busz, közelben óvoda, iskola.

A település Dabas város szomszédságában található, az 5-ös főútvonalon keresztül pár percnyi autóútra. Az M5-ös felhajtója 10 percre található, így Budapest is könnyen elérhető. A településen önkormányzat, általános iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő van. További intézmények ügyintézéshez Dabason találhatóak,
pl.: Kormányablak, bankok, Földhivatal, iskolák.

További kérdésekért hívjon bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366959


Elhelyezkedés

Hernád, Kerttel, autóbeállóval


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6647582


+36 70

Ingatlannet kód: NET6647582

Az általad megtekintett eladó hernádi (Kerttel, autóbeállóval) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 18,9 millió Ft, négyzetméter ára 385 714 Ft. Az ingatlant Dakos Gabriella referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647582. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hernád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.