star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Hódmezővásárhely, Kertváros

  • 62 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

27,8 millió Ft

Eladó lakás Hódmezővásárhely, Kertváros

  • 62 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Hódmezővásárhely, Kertváros

  • 62m²


Ár:

27 800 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1978
Emelet
2.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó a Kertváros - nyugdíjas lakóparkhoz közeli részén - egy második emeleti, szép állapotú lakás a hozzá tartozó tárolóval. 

Az erkély fekvése keleti, ami közvetlen a konyhával kapcsolatos helyen van. A 2008-as felújításkor a burkolatokon kívül a víz- és villanyhálózat is megújult, FI relével ellátott. A lakás légkondicionált. Ablakai redőnyösek, jó állapotban vannak. Ezidőben a teljes konyha és fürdő is megújult, valamint a minden konvektor korszerű, modernre lett cserélve. Szerencsés elosztású lakás, hiszen a 3 szoba mind-mind külön bejárattal ellátott.

A Kása erdő közelsége különösen természet-közeli hangulatot, friss levegőt biztosít gazdájának! Nyáron és télen is egyedi klímájú a környék.  A nyugdíjas lakóparknak köszönhetően számos előnnyel rendelkezik a lokáció: orvosi rendelő, buszjárat és ápolt környezet. Előny továbbá, hogy a közelben számos garázs elérhető, továbbá bevásárláshoz élelmiszerbolt is van a közelben. A szomszédos utca végén van a Szegedre vezető Tramtrain megálló.

Ezt az ingatlant kizárólag a FAiR-M Ingatlaniroda árulja, az ingatlanközvetítői díjat a fenti ár már tartalmazza. Érdeklődőket kizárólag az iroda munkatársaival fogad eladó. Fix ár.

Energetikai besorolás: HH

Falazat anyaga: Tégla


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely, Kertváros, Pető Ferenc utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6623670


+36 30

Ingatlannet kód: NET6623670


Az általad megtekintett eladó Hódmezővásárhely, kertvárosi (Pető Ferenc utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 27,8 millió Ft, négyzetméter ára 448 387 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Attila referens a Molnár Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623670. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.