star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Hódmezővásárhely

  • 114 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

43,9 millió Ft

Eladó lakás Hódmezővásárhely

  • 114 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Hódmezővásárhely

  • 114m²


Ár:

43 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1890
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szeretnél a Belváros közepén egy modern penthouse-t? A nagy teraszod alatt egy kőhajításnyira lehet minden: üzletek, éttermek, orvosi rendelők, gyógyszertárak, önkormányzat, bálterem, ékszerész, élelmiszer üzletek...

Ha igen, akkor megtaláltad, hol kell élni ehhez!

Eladóvá vált egy tetőtéri 114 m2-es (hasznos alapterület 105 m2), 2 hálószobás és egy hálófülkés, konyha-nappalis (54 m2), lakás - tágas 13 m2-es terasszal.

A fűtést és melegvizet egy Saunier Duval modern kazán biztosítja, radiátorokkal. A lakást 2 db légkondicionálóval is lehet fűteni, nyáron klimatizálni.  Maga a lakás a nyugalmat, a kiegyensúlyozottságot sugározza, köszönhető ez a számos fa burkolatnak, lambériának és nyílászárónak. 

Aki itt lakik, könnyedén járhat Szegedre is dolgozni, hiszen 1 percre van a Tramtrain megállótól. 

A társasház rendezett megjelenésű, korrekt lakóközösség alkotja. 

Fizetéskönnyítésül modern, 3-4 szobás családi ház beszámítás lehetséges - kölcsönös megegyezés szerint. 

Ha a hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérdése van vagy személyes megtekintést szeretne, keressen bizalommal! 

Falazat anyaga: Tégla


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely, Dr. Rapcsák András utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6588878


+36 30

Ingatlannet kód: NET6588878


Az általad megtekintett eladó hódmezővásárhelyi (Dr. Rapcsák András utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 114 m². További jellemzői: az építés éve 1890, a fűtés típusa gáz (központi). A téglalakás ára 43,9 millió Ft, négyzetméter ára 385 088 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Attila referens a Molnár Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6588878. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.