star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Hódmezővásárhely

  • 79 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

35 millió Ft

Eladó lakás Hódmezővásárhely

  • 79 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Hódmezővásárhely

  • 79m²


Ár:

35 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1971
Emelet
3.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Hódmezővásárhely Kertvárosi téglaépítésű, napfényes, III. emeleti kényelmes lakás eladó. A 3 szobás lakás, kettő hatalmas erkéllyel rendelkezik, mely még tágasabbá, élhetővé, szellősebbé teszi az otthont. Az otthon melegét gázkonvektorok biztosítják, mely rendkívül alacsony költséggel működik, bőven belefér a rezsitámogatott keretbe, a ház jó hőtartóképessége és a környező fűtött lakások miatt. A házban nyugalom van, a lakók ritkán cserélődnek, kellemes a környék, sok zöld területtel, közel a Fürdő, uszoda, bevásárlóközpontok, iskola, óvoda, kórház, patika, de a belváros is karnyújtásnyira van. A tram-train vasútvillamos 6-8 perc sétára van, mellyel Szegedre lehet utazni kényelmesen.
Az ingatlan megvásárlásához kedvező hitel is igényelhető, melynek intézéséhez szakszerű segítség áll a leendő vásárló rendelkezésére.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.
Érdeklődni: Szlovák Ibolya +36704550993

Referencia szám: M269480-IN


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6633182


Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6633182

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó hódmezővásárhelyi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 79 m². További jellemzői: az építés éve 1971, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 443 038 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szlovák Ibolya referens a Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633182. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.