star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút

  • 99 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

119,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 1. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 2. kép
Hirdetés
Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 3. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 4. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 5. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 6. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 7. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 8. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 9. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 10. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 11. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 12. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 13. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 14. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 15. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 16. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 17. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 18. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 19. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 20. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 21. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 22. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 23. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 24. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 25. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 26. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 27. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 28. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 29. kép Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút 30. kép

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút

  • 99 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület, Országút

  • 99m²


Ár:

119 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1910
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Lift
van

Az ingatlanról:

A 99+2 m2-es ingatlan ideális otthont kínál a város szívében. A 2. emeleti lakás nyugati tájolású, így napfény önti el egész nap. A lakás 3 hálószobával, 2 fürdőszobával, konyhával és kamrával rendelkezik, valamint egy tágas nappalival.

A lakás elrendezése tökéletes: három különnyíló hálószoba és a nappali biztosítják a kényelmes életteret. A teljes fürdőszoba, a konyha és a kamra mellett az erkély is a lakás része, ideális reggeli kávézásra vagy esti pohár borozásra. Az óriási ablakoknak köszönhetően a lakás mindig világos és barátságos.

Az ingatlan további előnyeit a hálószobákban és a folyosón elhelyezett alvó és tároló galériák növelik, így azok nem csak praktikusak, de a lakás nagypolgári hangulatát is megtartják. Az egyedi mérők minden közműfogyasztást pontosan nyilvántartanak, és a lakás rendelkezik bélelt kéménnyel, szabványosított gázcsatlakozással és kondenzációs cirkóval.

A ház rendezett és lifttel felszerelt, folyamatosan karbantartott. A környék minden szempontból tökéletes: a lakás közel van a város központjához, a Mammut bevásárlóközponthoz, kávézókhoz, sétálóutcához és parkokhoz.
A közlekedés kiváló, a villamos csak pár lépésre található, és könnyen elérhetőek a Nyugati, Keleti és Déli pályaudvarok is. A Margit-sziget mindössze 2 megállóra van, a Mechwart ligettől pedig a 11-es busz pár perc alatt az erdőbe visz. A környéken számos óvoda és iskola található.

A parkolás könnyen megoldható a környező utcákban, és az ingatlanhoz tartozik egy őrzött parkoló a szomszédos telken, valamint egy zárt verzió a Millenáris alatt.
Az ingatlan ideális választás lehet befektetésre, irodának vagy nagycsaládosoknak.
Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, nézze meg a lakást, és tegyen ajánlatot még ma!


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Országút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6590681


+36 70

Ingatlannet kód: NET6590681


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerület, országúti téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 99 m². További jellemzői: az építés éve 1910, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 119,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 211 111 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Ágnes referens a Prestige Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6590681. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Országút ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.