star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Pasarét

  • 84 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

135 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Pasarét

  • 84 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület, Pasarét

  • 84m²


Ár:

135 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1936
Szobák száma
4 (3 + 1)
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

A beltér:

II. kerületben, a Pasaréti Sportcentrum szomszédságában elhelyezkedő, klasszikus 9 lakásos villaépületben, 1. emeleti, 4 szobás, teraszos, tágas terekkel rendelkező lakás eladó.

Az ingatlan 3 méteres belmagassággal, nagy terekkel, többszárnyas üveges ajtókkal rendelkezik, így tágas klasszikus hangulatot nyújt. A nappaliban az ablakok két oldalán beépített, megvilágított szekrények és rejtett világítás ad meghitt hangulatot.

Elrendezése rendkívül praktikus, tágas előtérbe érkezünk meg, melyet többszárnyú, üveges ajtó választ el a nappalitól. Innen nyílik jobbra a fürdőszoba, WC, balra a konyha és a kamra, illetve szembe a nappali, amiből két irányban található két tágas külön is megközelíthető szoba, melyek összenyithatóak, nagy teret biztosítva.
Az ablakos konyhából közelíthető meg a 3. hálószoba, mely étkezőként is hasznosítható.

Az ingatlanban 10 éve volt nagyobb felújítás, mely érintette a fűtési rendszert (kondenzációs kazán, padlófűtés), víz és villanyvezetékeket, a konyha és fürdőszoba burkolatokat, ezen felül az ablakok hőszigetelt üveget kaptak és a bejárati ajtó is cserélve lett.
A szobaablakokon elektromos redőnnyel felszereltek. A fürdőszoba és a WC lichthófra szellőztethető.
Az ingatlanhoz tartozik automata kertkapun keresztül megközelíthető garázs, melynek ára 12 M Ft.

Külön kuriózum, hogy ebben a házban élt és dolgozott 40 éven át Mérei Ferenc méltán híres pszichológus.

Az ingatlan elhelyezkedése, kialakítsa alkalmassá teszi irodának, ügyvédi irodának, magánrendelőnek is.

Pasarét kiváló infrastruktúrájának köszönhetően, a tömegközlekedés 1 perc távolságra található, bevásárlási lehetőségek, gyógyszertár, cukrászda és étterem könnyen elérhető, a Városmajori park pár perc séta.

A közös költség 23 e Ft, a havi gázszámla 14 e Ft/ hó.


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Pasarét


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6638457


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6638457

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerület, pasaréti téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 84 m². További jellemzői: az építés éve 1936, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 135 millió Ft, négyzetméter ára 1 607 143 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Benes Attila referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638457. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Pasarét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.