star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Rózsadomb

  • 90 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

110 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Rózsadomb

  • 90 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület, Rózsadomb

  • 90m²


Ár:

110 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
27 ezer Ft
Emelet
2.
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m felett

Az ingatlanról:

Eladó egy 4 éve, modern, letisztult stílusban felújított tágas, világos lakás a Rózsadomb szívében. A Lakás 2 és 2 fél szobával rendelkezik. Belépve azonnal egy egy légterű óriási, 36 nm-es amerikai konyhás, étkezős nappaliba érkezünk, mely magába foglalja a család legfőbb élettereit. Emellett egy tágas háló, és 2 a lákás egymástól távoli részén elszeparált nyugodt szoba biztosítja az intim szférák megteremtését. A lakásban korszerű, energiatakarékos gázkazán biztosítja a melegvizet és a fűtést, melynek jelenlegi kedvező átalánydíja havi 16 ezer ft.A lakás minden helyisége maximálisan csendes fekvésű. A lakókörnyezet kellemes, a szomszédság nyugodt és együttműködő.Az ingatlanhoz tartozik még egy saját 3 nm-es tároló száraz pincében.

A lakás infrastruktúra szempontjából is kiváló elhelyezkedésű. A főbejárat kapujánál áll meg a 91 és 291-es busz. Az épülettől pár háznyira iskola, óvoda is található, melyek közül a környező utcákban még többől lehet választani. Gyalog 6 percnyire vagy 2 buszmegálló távolságra van a Margit híd budai hídfő közlekedési csomópontja, több élelmiszerbolt, egyéb üzletek, az utca végén éjjel nappali, 15 perc sétára a Margit sziget, Mammut bevásárlóközpont, Lidl, Széll Kálmán tér, orvosi rendelők, játszóterek. A épületbeni fogorvos és pszichológusi rendelők, kávézó is található.

Bármilyen kérdéssel bátran keressenek.    

Irányár: 110M HUF

Ingatlan közvetítők kérem ne keressenek!


Elhelyezkedés

1024, Budapest, II. kerület, Rózsadomb, Rómer Flóris utca 34


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6644296


+36 30

Ingatlannet kód: 6644296


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerület, rózsadombi (Rómer Flóris utca 34) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 110 millió Ft, négyzetméter ára 1 222 222 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szamosi László hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644296. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Rózsadomb ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.