star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Szemlőhegy

  • 61 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

129 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Szemlőhegy

  • 61 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület, Szemlőhegy

  • 61m²


Ár:

129 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2011
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

II. Rózsadomb egyik legkedveltebb utcájában, újszerű állapotú LIFTES társasházban, eladó egy prémium szintű, 61 nm-es, világos, DUNAI PANORÁMÁS, ERKÉLYES, frissen felújított lakás!

A parkosított kertre néző világos apartmanban egy nagy tágas nappali, konyha, hálószoba, fürdőszoba, és egy külön gardrób helyiség található.

A lakás belsőépítész tulajdonosa két éve teljeskörű felújítást végzett a lakáson, amelyet a legnagyobb odafigyeléssel, minőségi anyagok felhasználásával, saját részre álmodott és valósított meg. (az ingatlan a lakáskultúra 2021-es számában is megjelent). A bútorok, berendezési tárgyak, design elemek, vevői igény esetén, megbeszélés szerint maradhatnak!

Az ingatlan különlegessége a modern megjelenésű letisztult skandináv/ausztrál design, nagyméretű beépített szekrények, különleges Bugnatese csaptelepek és egyedi részletek.

Az ingatlan felszereltségébe tartozik egy Daikin légkondicionáló, a teljeskörűen felszerelt, gépesített konyha, a hangszigetelt üvegek, riasztó, továbbá a közös területen a lift és a biztonsági bejárati üvegek.

A lakás télen is rendkívül napos és világos, így a fűtési költsége alacsony.

Az épület modern standerdek alapján épült, központi hűtés/fűtés (fancoil), folyamatosan karbantartott, rendezett környezet veszi körül. Nagyon igényes és összetartó a lakóközösség, folyamatosak a karbantartások!

Az épülethez tartozik egy gondozott, locsolórendszerrel ellátott közös kert, amit bármelyik lakó használhat.

A lakáshoz tartozik egy saját 2,5 nm-es tároló, ami a + 1 M Ft, a garázshely opcionálisan vásárolható.

A lakás elhelyezkedése közlekedés szempontból szinte tökéletes, 5 perce található a Margit-hídtól, 7 percre az Árpád-hídtól, Széll Kálmán tér pedig 6 perc alatt elérhető!

A 91-es busz megállója az utca végén található. Csendes környék, remek infrastruktúrával. Közelében található a Rózsakert Bevásárlóközpont, egy híres CUKRÁSZDA, Spar, Aldi, posta, éttermek, stb... 


Az ingatlan tehermentes, akár 30 nap alatt birtokba vehető! Kínálati ára: 129 M Ft!

Rugalmasan tudjuk mutatni, szinte bármely napon és napszakban!


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Szemlőhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6611222


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6611222

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerület, szemlőhegyi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m². További jellemzői: az építés éve 2011, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 129 millió Ft, négyzetméter ára 2 114 754 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 35%-kal magasabb. Az ingatlant Hosszú Levente referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611222. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Szemlőhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.