star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Szépilona

  • 117 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

185 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Szépilona

  • 117 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület, Szépilona

  • 117m²


Ár:

185 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2002
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

A beltér:

II. kerület egyik legkülönlegesebb, erdővel körülvett, zöld környezetében, tiszta és friss levegőjű természetvédelmi terület közvetlen szomszédságában, az Ökoházban, egyedi fekvéssel és adottságokkal rendelkező, 117 nm-es, FÖLDSZINTI TERASZKAPCSOLATOS lakása eladó!

Rendkívül jó elosztású, JELENLEG NAPPALI + 2 HÁLÓSZOBÁS, de igény esetén egy fallal további hálószoba könnyen kialakítható. D-DNy-i fekvése miatt világos, kellemes benapozású. A nagyméretű terasz természetes meghosszabbítása a hatalmas nappalinak.

Az épület 2003-ben épült, 2,5 hektáros család és kutyabarát parkerdő veszi körül, sportkomplexuma fedett úszómedencével, jacuzzival, szaunával, squashpályával, futósávval és futball pályával is rendelkezik. Hangulatos kerti tó, gyermek játszótér, szaletli, kert sütő is rendelkezésre áll, amely mind az itt lakók kényelmét szolgálja!

Az épületben 24 órás portaszolgálat/recepció és hangulatos, finom ételeket, napi menüt is kínáló ÉTTEREM is található!

A lakás 2020-ban kapott modern fürdőszobákat, új konyhát. A lakásban kövezett helyiségekben padló-, a hálószobákban fan-coil fűtés található, melyek nagyon jó hőérzetet biztosítanak. Az épület különleges elhelyezkedése miatt földszinti-kertkapcsolatos, de valójában három szint helyezkedik el alatta különböző funkciókkal.

A lakáshoz SAJÁT TÁROLÓ, KÉNYELMES TEREMGARÁZSHELY és FELSZÍNI PARKOLÓHELY is tartozik + 10 M Ft értékben!

Az ingatlan tehermentes, akár rövid határidővel is birtokba vehető! Rugalmasan tudjuk bemutatni, akár hétvégén is megtekinthető!

Kínálati ár: 185 M Ft + 1 garázs, 1 gépkocsi beálló 1 tároló = 195 M Ft


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Szépilona


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6464443


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6464443

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerület, szépilonai téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 117 m². További jellemzői: az építés éve 2002, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 185 millió Ft, négyzetméter ára 1 581 197 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Hosszú Levente referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6464443. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Szépilona ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.