star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Törökvész

  • 85 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

145 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Törökvész 1. kép

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Törökvész

  • 85 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület, Törökvész

  • 85m²


Ár:

145 000 000 Ft

Közös költség
40 ezer Ft
Építés éve
1985
Emelet
félemelet
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
1 garázs
Légkondícionáló
van
Lift
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
17 m²

Az ingatlanról:

A dél-nyugati fekvésű csendes, panorámás teraszos ingatlan távirányítóval üzemeltetett bejárata a Detrekő utcából nyílik. A lakás tényleges alapterülete 85nm. A terasz ezen felül 17nm. Az ingatlanhoz tároló helyiség, saját garázs és egy autóbeálló is tartozik. A garázs külön helyrajzi számon van, megvásárlása azonban kötelező. A garázs ára 10 millió Ft, amelyet a lakás ára nem tartalmaz. Óvoda és iskola a közelben található. A közösségi közlekedés kitűnő.A lakás jó infrastrukturális adottságokkal rendelkezik, 10 perc sétával elérhető a Millenáris Park, Lövőház utca és a Mammut Bevásárlóközpont.

Jó műszaki felszereltség:- Teak keményfa padló vadonatúj csiszolással és lakkozással- Konyha és beépített szekrények- Bosch konyhai készülékek- Mosógép- Új nyílászárók - Elektromos redőnyök- Légkondicionáló minden szobában

A lakás azonnal költözhető.


Elhelyezkedés

1022, Budapest, II. kerület, Törökvész, Fillér utca 78-82.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6640888


+36 20

Ingatlannet kód: 6640888


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerület, törökvészi (Fillér utca 78-82.) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 85 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 145 millió Ft, négyzetméter ára 1 705 882 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Lelkes László hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640888. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Törökvész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.