star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Törökvész

  • 63 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

84,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Törökvész 1. kép

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Törökvész

  • 63 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület, Törökvész

  • 63m²


Ár:

84 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
18 ezer Ft
Építés éve
1980
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
E
Erkély, terasz mérete
6 m²

Az ingatlanról:

Budapest 2. kerületében, a Rózsadomb tetején, Törökvészen, napfényes, felújított, kertre néző, 2 szobás téglalakás Eladó.Teljesen felújított, igényes fa nyílászárók, laminált parketta, vezetékek kicserélve, új konyhabútor, friss festés, kondenzációs cirkó kazán lett telepítve. 2. emeleti az ingatlan.A nappali plusz hálószobás ingatlan adottságainak köszönhetően igazán világos egész nap.Az amerikai konyhás nyugati fekvésű nappalit egészen a napnyugtáig éri a napsütés, míg a keleti fekvésű tágas hálószoba szép világos egész délelőtt. Az egész lakás redőnnyel felszerelt. A lakás nagy éréke még, hogy nagyon jól pakolható, mivel a háló plusz gardrób szobával ellátott. Az előszobában tágas beépített szekrények, az amerikai konyhás nappaliban plusz kamra található. A nagyablakos tágas fürdőszoba fürdőkáddal felszerelt. A mellékhelyiség külön van. A fűtésről kondenzációs cirkókazán gondoskodik, plusz egy inverteres hűtő-fűtő klíma található. Alacsony rezsi. A közösköltségben benne van a korlátlan vízhasználat is (18 000 Ft.) A lakáshoz egy száraz, tiszta 4nm saját tároló, illetve egy 4nm-es közös tároló is tartozik.A ház állapota jó, lakóközösség kulturált, lépcsőház tiszta. A kert gondozva van kertész által. Van egy közös használatú körpanorámás tetőterasza amit szuper kihasználni pl. nyáron napozásra. Innen teljesen privát látvány nyílik a budai hegyekre. A tető szigetelve.A tömegközlekedés kiváló: 2 perc sétatávolságra van a 11-es busz amivel könnyen megközelíthatő a belváros. (29-es, 5-ös busz szintén közelben.)A közelben van Aldi, Spar, bank, sportlétesítmény, éttermek..A legközelebbi kikapcsolódási pont a természettel a Hármas határhegy alatti hatalmas erdő és kiváló kiránduló hely ami egy rövid sétával elérhető. Parkolni az épület előtt, az utcán lehet. Várom a magánszemélyek hívását!


Helyiségek

Wc
1m²
Gardrób
7m²
Fürdőszoba
4m²
Erkély
6m²
Szoba
12m²
Előszoba
8m²
Amerikai konyha
9m²
Nappali
18m²

Elhelyezkedés

1025, Budapest, II. kerület, Törökvész, Utas utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6645184


+36 20

Ingatlannet kód: 6645184


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerület, törökvészi (Utas utca ) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 63 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 84,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 347 619 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csabai Zita hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645184. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Törökvész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.