star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Víziváros

  • 37 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

57 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Víziváros 1. kép

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Víziváros

  • 37 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület, Víziváros

  • 37m²


Ár:

57 000 000 Ft

Közös költség
32 ezer Ft
Építés éve
1979
Emelet
1.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Bútorozott
Igen
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Udvari
Erkély, terasz mérete
2 m²

Az ingatlanról:

FANTASZTIKUS LOKÁCIÓBAN, TULAJDONOSTÓL eladó Budán a Bem rakparton 37 nm-es, magasföldszinti kislakás, a Parlament épületével közvetlenül szemben. Igényesen felújított, újszerű állapotú ingatlan, - egyedülálló fiatalnak, fővárosi második lakásnak vagy AIRBNB-kiadásra is kiváló választás. Elosztása: előszoba, amerikai konyhás nappali, emelt hálórész, fürdőszoba-wc, + 4 nm-es, extra tároló, + 2 nm-es erkély. A lakás teljesen gépesített, modern, jól szigetelő nyílászárókkal, klímával, helytakarékos, beépített szekrényekkel. (Bútorozásra már nem kell külön költeni!) Az ablakok csendes, zárt belső udvarra néznek, Dunai panoráma az ajtón kilépve tárul fel. Közös költség házközponti fűtéssel, vízzel, melegvízzel, csatornadíjjal, szemétszállítással, felújítási alappal együtt havi 32 ezer Ft. Igényes, rendezett a lépcsőház, parkolás itt lakóknak az utcán ingyenes.A terület az UNESCO Világörökség része, innen a Budai Várnegyed, a Margit-sziget és a Belváros is rövid sétával is elérhető.Kiváló az infrastruktúra és a tömegközlekedési lehetőségek: fonódó villamos, metró (M2), buszok, HÉV és hajókikötő a közvetlen közelben. Irányára: 57 millió Ft Az ingatlan per,- és tehermentes. Színvonalasan berendezett, kulcsrakész otthon, - egy bőrönddel azonnal költözhető. Kérjük, hogy ÜGYNÖKSÉGEK VISZONTELADÁSRA semmilyen formában NE KERESSENEK!


Elhelyezkedés

1027, Budapest, II. kerület, Víziváros, Bem rakpart 32.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6564032


HASONLÓ INGATLANOK


72 500 000 Ft

1021, Budapest, II. kerület, Kurucles, Budakeszi út 55

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 65m²

56 900 000 Ft

Budapest, II. kerület, Lajos utca

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 58m²

76 900 000 Ft

Budapest, II. kerület, Felső Zöldmáli út

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 63m²

+36 70

Ingatlannet kód: 6564032


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerület, vízivárosi (Bem rakpart 32.) csúszózsalus lakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 37 m². További jellemzői: az építés éve 1979, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A csúszózsalus lakás ára 57 millió Ft, négyzetméter ára 1 540 541 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Zs. Tóth Edit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6564032. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Víziváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.