star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 19 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 19 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 19m²


Ár:

29 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Vízivárosban, egy 2020-as években felújított társasházban található lakás, holtig tartó haszonélvezettel. Az ingatlant a 78éves tulajdonosa, 2021-ben teljeskörüen felújítatta, azóta bérlő lakja a lakást. 

A fonódó villamos közelségének köszönhetően, Budapest főbb csomópontjai könnyen elérhetőek. 


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Erőd utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6504546


La Cittá dell Acqua Kft.

La Cittá dell Acqua Kft.

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 70

Ingatlannet kód: NET6504546

La Cittá dell Acqua Kft.

La Cittá dell Acqua Kft.

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi (Erőd utca) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 19 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 573 684 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant La Cittá dell Acqua Kft. referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6504546. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.