star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 78 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

109 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 78 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 78m²


Ár:

109 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1990
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó lakás a II.kerületben kertkapcsolattal és terasszal.

Eladásra kínálunk egy lenyűgöző lehetőséget a II. kerületben, a Szemlőhegy lábánál elhelyezkedő Újlakon. Ez a 78 nm-es földszinti lakás egy rendezett, 6 lakásos társasházban található, kiváló lakóközösséggel.

Ez a ritkaság egy zsákutca végén helyezkedik el, így garantáltan zavartalan pihenés várja az új tulajdonosokat. A teljes felújításon átesett lakás 2+1 félszobával rendelkezik, tágas amerikai konyhás nappalit alakítottak ki, ahol a család és barátok kényelmesen összegyűlhetnek. A fürdőszobában kád és önálló zuhanyzó is található, a mellékhelyiség külön helyiségben került kialakításra.

A közös költség tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást is, így nem kell aggódni a vízdíjak miatt.

A nappaliból kilépve egy kizárólagos használati joggal rendelkező 15 nm-es teraszon találjuk magunkat amihez egy 60 nm-es füvesített kert kapcsolódik, egy 3 nm-es kerti faházzal a végében, amely további tárolási lehetőséget biztosít a lakás leendő tulajdonosai számára. A lakás egyedi adottságinál fogva élvezheti a zöldövezeti kertvárosias hangulatot.

A környék csendes és családias, ideális választás a gyermekes családoknak is.

A közelben 5 perc sétára elérhetőek játszóterek, éttermek, bevásárlási lehetőségek, valamint a Panoráma Sportközpont is.

A közlekedés autóval és tömegközlekedéssel is kiváló, így a város könnyedén elérhető.

Ha azt szeretné, hogy otthona egy zöldövezeti kertvárosban legyen, de mégis közel legyen a belvároshoz, akkor ez a lakás az Ön számára tökéletes választás lehet.

Ha szeretné megnézni ezt a különleges lehetőséget kínáló lakást Újlakon, vagy további információra van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Örömmel válaszolunk minden kérdésre és segítünk a lakásvásárlás folyamatában.


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Újlak


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6546292


La Cittá dell Acqua Kft.

La Cittá dell Acqua Kft.

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 70

Ingatlannet kód: NET6546292

La Cittá dell Acqua Kft.

La Cittá dell Acqua Kft.

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi (Újlak) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 109 millió Ft, négyzetméter ára 1 397 436 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant La Cittá dell Acqua Kft. referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6546292. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.