star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 93 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

87,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 93 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 93m²


Ár:

87 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó 5 szobás lakás a Vízivárosban.

Eladásra kínálunk egy világos 5 szobás lakást a II.kerületben.

4 emeletes polgári társasházban az első emelet magasságában helyezkedik el és nyugati fekvésének köszönhetően kellemes természetes fény árad be a nap szinte minden órájában.

Az ingatlan tágas és kényelmes 93nm-es, ami magában foglal három különálló hálószobát és kettő alkóvot, egy konyhát és egy fürdőszobát.

Az ingatlanhoz tartozik egy kényelmes tároló is, ahol a mindennapi tárgyait és eszközeit könnyedén rendszerezheti.

A közös költség tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást.

A Víziváros kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel a Margit-sziget, ahol számos kikapcsolódási lehetőség várja, valamint pár lépés távolságra található a Mechwart liget. A környéken számos szolgáltatás és bevásárlási lehetőség áll rendelkezésre, pár villamosmegállóra elérhető a Mammut és a Westend bevásárlóközpont.

Ha szeretné megnézni ezt a különleges lehetőséget kínáló lakást a Vízivárosban, vagy további információra van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Örömmel válaszolunk minden kérdésre és segítünk a lakásvásárlás folyamatában.


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Szász Károly utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6547156


La Cittá dell Acqua Kft.

La Cittá dell Acqua Kft.

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 70

Ingatlannet kód: NET6547156

La Cittá dell Acqua Kft.

La Cittá dell Acqua Kft.

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi (Szász Károly utca) téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 93 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 87,9 millió Ft, négyzetméter ára 945 161 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant La Cittá dell Acqua Kft. referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6547156. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.