star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 69 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

69,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 69 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 69m²


Ár:

69 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1907
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kiváló lehetőség a Margit sziget szomszédjában!

Eladó egy központi elhelyezkedésű nagypolgári lakás jó állapotú társasházban!
Ez a lakás tökéletes választás otthonának, vagy akár orvosi rendelőnek, irodának is.
Az ingatlan Budapest egyik kedvelt környékén található, a Margit híd budai hídfőjénél, egy igazi közlekedési csomópont, amelyen keresztül könnyedén elérhető a város bármelyik része akár éjszaka is.

Az ingatlan egy gyönyörűen karbantartott, liftes nagypolgári társasház 1.emeletén helyezkedik el. A lakás 69 m2 alapterülettel és hozzá tartozó 3 m2-es terasszal valamint egy 4m2-es tárolóval rendelkezik. Kényelmes elrendezésű, egy hálószobával, tágas nappalival, étkezővel és teljesen felszerelt konyhával. Belmagassága 4m, a hálószobában extra galéria lett kialakítva. A fűtést illetve meleg vizet gáz cirkó szolgáltatja, ami hatékony és gazdaságos megoldást nyújt, bőven rezsivédett szint alatt. Parkolási lehetőség az udvarban, korlátozott számban bérelhető a társasháztól. Az ingatlan ablakai erre a két ház közötti parkoló részre néznek, így nem kell a Margit körút zaja miatt aggódnia. A terasz részleges kilátást biztosít a Margit szigetre.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, és látogasson el személyesen is!


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Margit körút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619640


+36 30

Ingatlannet kód: NET6619640


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi (Margit körút) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m². További jellemzői: az építés éve 1907, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 69,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 014 348 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Papdi Attila referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619640. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.