star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 67 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

84,4 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 67 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 67m²


Ár:

84 400 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1969
Emelet
2.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

II. kerület, VÉRHALOM, Pusztaszeri út mellett eladó egy 67 nm-es, 2. emeleti, keleti tájolású 3 SZOBÁS. LODZSÁS, VILÁGOS, klímás lakás.
A két utcára néző 9 lakásos társasház jó állapotú, kertje zőld növényekkel teli. Jó elosztású, hangulatos, világos, klímás ingatlan. Fűtése konvektoros, a meleg vizet átfolyós gáz kazán biztosítja. műanyag nyílászárókkal rendelkezik. Az épület az 1969-ben épült.
A közös költség 26.400,- Ft, mely a vízfogyasztást is tartalmazza. A lakáshoz tartozik a földszinten egy kb. 4 nm-es, zárt, száraz TÁROLÓ is.
LOKÁCIÓJA KIVÁLÓ, könnyen megközelíthető akár autóval, akár tömegközlekedéssel. Pár lépésre a 91-es busz megállója, néhány perc sétára a 11-es, 111-es buszjárat is elérhető, amelyekkel a belváros irányába könnyen eljuthat. A közelben található a Rózsakert bevásárló központ és a Rózsadomb center is. Iskola, óvoda, orvosi szolgáltatások elérhető távolságra megtalálhatók.
Ajánlom fiataloknak, első lakás vásárlóknak, egy gyermekes családnak, vagy akár BEFEKTETÉSNEK is, hiszen elhelyezkedéséből adódóan könnyen kiadható.
Irányár: 89.900.000,-
Érdeklődni: 30/606-2866 vagy molnar.ildiko@dh.hu
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.Hitel és CSOK ügyintézés garantáltan a leggyorsabban, a legjobb feltételekkel. Személyre szabott ingyenes pénzügyi tanácsadás biztosításokkal és befektetésekkel kapcsolatban.


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Kulpa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6620056


+36 30

Ingatlannet kód: NET6620056


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi (Kulpa utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m². További jellemzői: az építés éve 1969, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 84,4 millió Ft, négyzetméter ára 1 259 701 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Ildikó referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620056. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.