star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 67 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

84,4 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 67 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 67m²


Ár:

84 400 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1969
Emelet
2.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Megvételre kínálom a 2. kerület Vérhalom részén, a Pusztaszeri út mellett, egy 67 nm-es, 2. emeleti, keleti tájolású 3 szobás, lodzsás, klímás, világos lakás.A lakás egy 9 lakásos társasház második emeletén található. Jó elosztású, hangulatos, világos, klímás ingatlan. Fűtése konvektoros, a meleg vizet átfolyós gáz kazán biztosítja. műanyag nyílászárókkal rendelkezik. Az épület az 1969-ben épült. A közös költség 26.400,- Ft, mely a vízfogyasztást is tartalmazza. A lakáshoz tartozik a földszinten egy kb. 4 nm-es, zárt, száraz tároló is.Elhelyezkedése kiváló, könnyen megközelíthető akár autóval, akár tömegközlekedéssel. Pár lépésre a 91-es busz megállója, néhány perc sétára a 11-es, 111-es buszjárat is elérhető, amelyekkel a belváros irányába könnyen eljuthat. A közelben található a Rózsakert bevásárló központ, illetve akár pár megállóra a Rózsadomb center is. Iskola, óvoda, orvosi szolgáltatások elérhető távolságra megtalálhatók. Ajánlom fiataloknak, első lakás vásárlóknak, egy gyermekes családnak, vagy akár befektetésnek is, hiszen elhelyezkedéséből adódóan könnyen kiadható. Bankfüggetlen pénzügyi szakértőnk, hiteligényléssel illetve családtámogatással kapcsolatos kérdésekben szakszerű, gyors és pontos segítséget biztosít Önnek! Kérdés esetén keressen bizalommal!

84400000 Ft

Referencia szám: LK092499


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Kulpa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6621586


Szabóné Várhegyi Anikó

Szabóné Várhegyi Anikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 30

Ingatlannet kód: NET6621586

Szabóné Várhegyi Anikó

Szabóné Várhegyi Anikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi (Kulpa utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m². További jellemzői: az építés éve 1969, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 84,4 millió Ft, négyzetméter ára 1 259 701 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabóné Várhegyi Anikó referens a Vadászy Gábor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621586. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.